Продукти

ЗА МАЗНИ КОСИ, ПРОТИВ СЕБОРЕЯ

ЗА МАЗНИ КОСИ, ПРОТИВ СЕБОРЕЯ Съдържа 3 продукта.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула
Показване на 1 - 3 от 3 артикула

Прекалено бързо омазняващата се коса изисква постоянни грижи, тъй като нейното състояние трудно  би могло да се определи, като красиво. Прекомерното омазняване на скалпа води до сериозни проблеми, като косопад и пърхот, а ежедневните последствия са повяхнала и сплъстена коса, без блясък и обем.

В тази категория ще откриете професионални козметични продукти, предназначени специално за мазни коси, против себорея, създадени в лабораториите на водещи италиански производители на качествена козметика за коса, сред които Cosmolab и Cemon S.P.A.

Всички продукти, включени в категорията се борят успешно със себореята, която е основна причина за свръхактивната дейност на мастните жлези, намиращи се в кожата на главата. Тези продукти са съставени от изцяло натурални компоненти, отгледани грижливо от Био сертифицирани производители на прочути със своите лечебни свойства растения и билки.

Тук ще намерите най-качествените шампоани и лосиони, способни да балансират активните процеси, протичащи на клетъчно ниво в кожата на главата по един изключително ефективен начин. Тяхната способност да намалят омазняването на скалпа по никакъв начин не се отразява изсушаващо и увреждащо на самата коса.

Резултатът от употребата на продуктите за мазна коса и себорея е почистен и хидратиран скалп с обемна и лъскава коса – блестяща от чистота за по-дълго време.

Доставка
Поръчай по телефона