Продукти

Стилизанти Sol.Fine

Стилизанти Sol.Fine Съдържа 4 продукта.

Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Показване на 1 - 4 от 4 артикула

Италианската компания Cosmolab Ви дава възможност да бъдете не просто професионални фризьори, а творци, създаващи произведения на изкуството. В тази секция на категорията ‘’Грижа за косата’’ ще откриете малко на брой, но изключително качествени стилизанти, с които работата Ви ще бъде не само лесна, но и забавна и приятна.

Тази италианска козметика за коса е създадена под вещото ръководство на професионалисти, за които здравината, формата и визията на прическата е приоритет №1 и които не биха допуснали компромис със здравето и вида на косата.

Тук ще откриете иновативна пяна-мус за дълготрайно фиксиране на косата, както и креативен спрей, придаващ изключителен обем и същевременно мек и естествен контрол над косите. В серията можете да откриете също крем, способен да Ви осигури изкусителни и устойчиви къдрици, а също и моделиращ лак за коса, който ще Ви позволи наистина да творите.

Стилизантите Sol. Fine са подходящи за всеки тип коса, дължини и фризури. Те дават възможност за пълен контрол над прическата в комбинация със стабилна фиксация в продължение на целия ден. Доверете се на Cosmolab при исбора си на професионална стилизираща козметика, за да се радвате на здрава и красива коса и лесно и приятно оформяне на прическите.

Тази серия включва изцяло професионална козметика, която може успешно и с лекота да се използва и за стилизиране у дома. Тя ще Ви даде възможност да придадете на прическата си уникален професионален завършек, какъвто може да се постигне само в професионална среда.

Доставка
Поръчай по телефона