Продукти

Разгледани

Намалена цена! СПРЕЙ ЗА ОФОРМЯНЕ, ПОДХРАНВАНЕ И ЗАЩИТА HOT NUTRITION Преглед отблизо

СПРЕЙ ЗА ОФОРМЯНЕ, ПОДХРАНВАНЕ И ЗАЩИТА HOT NUTRITION

Нов

HOT NUTRITION е термоактивен спрей, който подхранва, възстановява и заглажда лесно наелектризиращи се и порьозни коси.

Повече детайли

13,92 лв

-20%

17,40 лв

Бърза поръчка
СПРЕЙ ЗА ОФОРМЯНЕ, ПОДХРАНВАНЕ И ЗАЩИТА HOT NUTRITION
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Характеристики

Грамаж 100мл

Повече информация

Серията стилизанти Liding Style на италианската компания за професионална козметика Kemon е една от най-изисканите професионални серии за оформяне и фиксация на косите. Тя включва изключително качествени продукти, създадени специално, за да подпомогнат моделирането на косата, да я защитят и фиксират дълготрайно.

Тази колекция, макар и предназначена за професионална употреба е напълно достъпна за всеки, който търси качество и ефективна грижа за своята коса. Козметик Лайн дава възможност на всеки да избере това, което е най-подходящо за неговия тип коса и да подбере внимателно средствата, които ще я възстановят и предпазят от увреждане.

Kemon предлага на всички, оформящи косата си със сешоар, преса или маша да и осигурят надеждна защита от увреждане, вследствие силното нагряване и същевременно да я подхранят в дълбочина и възстановят напълно. Благодарение на този универсален стилизант ще имате идеално оформена прическа, добре подхранена коса и пълна защита срещу изгаряне на косъма при термична обработка.

Hot Nutrition е термоактивен, подхранващ стилизант за коса, притежаващ цели три активни свойства – да подхранва и възстановява сухата и увредена коса, да подпомага стилизирането и да защитава косъма от увреждане при обработване с маша, преса или сешоар. Той се предлага под формата на спрей, което улеснява максимално неговото нанасяне върху косата.

Този мултифункционален професионален продукт е изключително подходящ за слаби и третирани коси, като освен, че ги заздравява, заглажда и прави по-лъскави и еластични, той елиминира напълно неприятното наелектризиране, което пречи значително на оформянето на прическата.

Hot Nutrition подготвя косата за моделиране, като я прави по-послушна и податлива на всяко въздействие. В същото време той образува лек филм около косъма, предпазващ неговата обвивка от разрушаване и деформация под въздействие на топлината. Неговата редовна употреба ще се отрази невероятно благоприятно на увредените и сухи коси, правейки ги по-здрави, енегрични и жизнени, а прическите – оформени с лекота с гарантирана дълготранойност и издържливост.

Начин на употреба:

Нанася се равномерно върху всеки отделен сектор с помощта на пулверизатор-апликатора върху напълно сухи коси и се преминава към оформяне с преса, маша или сешоар.

Количество:100мл

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

СПРЕЙ ЗА ОФОРМЯНЕ, ПОДХРАНВАНЕ И ЗАЩИТА HOT NUTRITION

СПРЕЙ ЗА ОФОРМЯНЕ, ПОДХРАНВАНЕ И ЗАЩИТА HOT NUTRITION

HOT NUTRITION е термоактивен спрей, който подхранва, възстановява и заглажда лесно наелектризиращи се и порьозни коси.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: