Продукти

Стилизанти LIDING STYLE

Стилизанти LIDING STYLE Съдържа 6 продукта.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула
Показване на 1 - 6 от 6 артикула

Тук ще откриете богата гама от продукти за стилизиране и оформяне на прическата, включени в серията Liding Style, създадена от италианския производител на професионална козметика за коса Cemon – лидер сред производителите на продукти за професионална употреба.

Серията предлага както традиционни, така и новаторски решения, които ще Ви помогнат да придадете на прическата визията, от която се нуждае. Всеки един от продуктите, съдържащи се в тази секция на каталога на Cosmeticline Ви дава възможност да постигнете уникален краен резултат и дълготрайна фиксация на прическата.

Тук ще откриете както мусове за моделиране на косата, така и различни стилизиращи продукти под формата на спрейове и флуиди за защита на косъма от увреждане при оформяне, чрез високо температурно въздействие. Косата Ви ще бъде максимално защитена всеки път, когато я стилизирате с маша, преса или сешоар, за да се радвате на перфектно оформена фризура и същевременно на здрави и копринено нежни букли.

Оформящите гелове със силна фиксация ще Ви осигурят качество и дълготрайност на прическата, като лесно можете да изберете продукта, според своите специфични особености. Стилизантите, включени в серията Liding Style са предназначени както за оформяне на мъжки прически, така и за моделиране на женската коса, независимо от нейната дължина и структура.

Тези продукти са предназначени за професионална употреба, но могат да се използват и в домашна обстановка. Тяхната концентрация Ви позволява с минимални количества да постигнете максимално добри резултати, като в същото време се радвате на прическа, изпълнена с живот, обем и блясък.