Продукти

Намалена цена! ГЕЛ ЗА КОСА KAY FINISH GEL Преглед отблизо

ГЕЛ ЗА КОСА KAY FINISH GEL

Нов

6,30 лв

-4,20 лв

10,50 лв

Бърза поръчка
ГЕЛ ЗА КОСА KAY FINISH GEL
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Kay Finish Gel е висококачествен стилизиращ гел, предназначен предимно за професионална употреба, който, разбира се може да се изпозлва с лекота и в домашни условия. Той е част от престижната серия Kay Line, включваща продукти с изключително високо качество, които се грижат не само за визията на прическата, но и за здравето и красотата на косата.

Използвайте Kay Finish Gel винаги, когато искате да моделирате косата си по определен начин или да подчертаете детайли от прическата. Той ще Ви гарантира перфектно фиксиране на косата в желаната форма и изключителна продължителност на ефекта. Подходящ за всякакъв тип стайлинг, вид и дължина на косите, този силно фиксиращ гел ще Ви направи много по-уверени и спокойни, че прическата Ви е перфектна през целя ден.

Освен изключително устойчива и дълготрайна фиксация, гелът Kay Finish ще осигури и дълбоко подхранване и максимална защита на косата срещу различни неблагоприятни въздействия. Благодарение на специалната комбинация от смоли, този стилизант Ви гарантира невероятен обем, дълготрайна поддръжка и силна фиксация на косите, без да ги слепва, утежнява или да затруднява сресването.

Обогатен със специални смоли, Пантенол, Фитокератин и Алое Барбаденсис Kay Finish Gel ще се погрижи за здравето и красотата на косата, подхранвайки и хидратирайки в дълбочина косъма и кожата на главата. Той не само няма да предизвика сърбежи и раздразнения, но ще успокои чувствителната кожа и ще направи косъма по-еластичен, плътен и лъскав, осигурявайки двойна грижа под формата на качествено и дълготрайно стилизиране и дълбоко и мощно подхранване на косата.

Употреба:

  • Подходящ за употреба както върху сухи, така и върху влажни коси за постигане на лек мокър ефект.

  • Вземете малко количество от гела, разпределете между дланите и започнете да нанасяте върху косата, оформяйки прическата.

  • За подчертаване на детайли, нанасяйте само в конкретния сектор от косата.

  • За постигане на обем – нанесете само в корените, като повдигате леко.

  • За оформяне и подчертаване на къдрици нанесете, като стискате и мачкате леко с ръка отделните кичури.

  • За оформяне на къса коса с леко разрошен ефект нанасяте с върховете на пристите, като подръпвате леко отделните връхчета.

  • Силна и трайна фиксация

  • Максимален обем и блясък

  • Дълбоко подхранване

  • Не слепва и не утежнява косата

Количество: 150мл

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ГЕЛ ЗА КОСА KAY FINISH GEL

ГЕЛ ЗА КОСА KAY FINISH GEL

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: