Продукти

Стилизанти KAY FINISH

Стилизанти KAY FINISH Съдържа 4 продукта.

Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Показване на 1 - 4 от 4 артикула

Тази серия стилизиращи продукти за коса е създадена от италианския производител на козметика - Кепро. Серията предлага основно традиционни и малко на брой продукти, но всички те са предназначени за професионална употреба във фризьорския салон. Тяхното качество и концентрация дава възможност с минимално количество да се постигнат максимално добри резултати, а нежната им консистенция осигурява добро усвояване от косъма, за да бъде косата моделирана, без да бъде омазнена или увредена.

Сред продуктите за оформяне и моделиране на коса ще откриете невероятни новаторски решения, които ще Ви позволят да моделирате бързо и лесно косата по желания от Вас или клиента Ви начин. Трайността на фризурата е гарантирана със стилизантите Kay Finish, а в същото време косата ще бъде напълно защитена от неблагоприятните атмосферни влияния и увреждащото нагряване при оформяне със преса, маша или сешоар.

Продуктите за моделиране на косата, произведени от Кепро са изготвени на базата на екологично чисти фито компоненти. Тяхната уникалност се дължи на богатото съдържание на житни протеини, фитокератин и Алое Барбаденсис, чиято способност да проникват в косъма и да въсзстановяват неговата структура са причината косата да бъде не само перфектно оформена, но и съживена, подхранена и здрава.

Стилизантите Kay Finish могат да се използват и в домашни условия, където всеки непрофесионалист ще може да придаде завършен професионален вид на своята фризура. Независимо дали ще изберете гел, лак, балсам или лосион, Вие ще имате най-доброто професионално решение за съвършена и дълготрайна прическа, постигната с минимални услия.

Изберете професионалния финиш на Кепро, за да се радвате по-дълго на фризурата, която обичате.