Продукти

Стилизанти AND

Стилизанти AND Съдържа 6 продукта.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула
Показване на 1 - 6 от 6 артикула

Тази серия козметични продукти за коса включва професионални стилизанти, създадени от  италианската козметична компания Кемон. Тя Ви дава възможност да развихрите своята фантазия и да оформите косите си по всички възможни и желани от Вас начини.

Тези стилизиращи козметични продукти са изработени, така че да не утежняват или омазняват косите Ви. Тяхната уникална формула им дава възможност да въздействат на формата на косата, без да стимулират мастната секреция на скалпа и да слепват и деформират косъма.

Тъй като Стилизиращите продукти от тази серия са предназначени за професионална употреба, те са много икономични и не е необходимо да използвате големи дози, за да създадете визията на своята прическа, необходимо е много малко количество, за да постигнете бързо и лесно желания ефект.

В тази серия ще откриете флуид и пяна за обем, които ще придадат завидна плътност на косата, като в същото време ще я направят въздушна и копринено мека, способна да издържи на всички неблагоприятни атмосферни условия.

Кемон Ви предлага стилизиращ лак със силна и дълготрайна фиксация, който ще осигури устойчивост на официалната Ви прическа. Тук ще срещнете и заглаждащия флуид, способен да укроти непокорните Ви и неподатливи на стилизация къдрици.

Спрей-гелът за блясък и силна фиксация ще запази прическата Ви през целия ден или изпълнената с танци и лудории нощ, а серумът за защита на косъма ще предпази косата Ви от увреждане, докато я моделирате с помощта на преса, маша или сешоар.

Всички стилизиращи продукти на Cemon Италия могат да се използват в домашни условия, за да се радвате на професионално направена прическа, постигната по най-лесния начин, в уюта на собствения Ви дом.

Доставка
Поръчай по телефона