Продукти

ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА KAY PRO, 1л Преглед отблизо

ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА KAY PRO, 1л

Нов

18,84 лв

Бърза поръчка
ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА KAY PRO, 1л
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Честото измиване на косата не се препоръчва от повечето дерматолози и професионални фризьори и все пак, това понякога е наложително. Много често косите са изложени ежедневно на сериозно замърсяване, влага, мазнини и неприятни миризми и се нуждаят от качествено, но нежно и деликатно почистване.

Почти всички шампоани съдържат силни и агресивни измивни компоненти, които изсушават косъма и същевременно стимулират производството на себум, което води до по-бързото омазняване на скалпа и сериозното увреждане на косата.

За често измиване на косите е важно да се използват специални шампоани за честа употреба, като най-доброто решение е за целта да се изпозлва продукт, който дори професионалните фризьори използват в салона си, защото знаят, че той няма да навреди на косите, да наруши тяхната структура и да ги увреди дълготрайно.

SHAMPOO LAVAGGI FREQUENTI е шампоан за честа употреба от серията Kay Рro. Той е подходящ за всички типове коси, които се нуждаят от нежно и деликатно, ежедневно почистване. Неговата специална формула се базира на копринени, житни и млечни протеини, притежаващи мощно регенериращо, овлажняващо и подхранващо действие. Благодарение на тях този професионален шампоан за честа употреба почиства в дълбочина, давайки на косите блясък, еластичност, обем и сила.

Тъй като това е продукт за професионална употреба, той се предлага в голяма опаковка от 1 литър. Това количество ще покрие изумително голям брой процедури по измиване на косите и ще Ви позволи да спестите средствата и времето, които бихте изразходвали, за закупуването на малки разфасовки.

Богатото съдържание на ценни подхранващи и хидратиращи съставки Ви дава възможност да пропуснете употребата на балсам или маска, след измиване на косите, ако това е Вашето желание. Меката формула на този професионален шампоан прави косите гладки, меки и лесни за разресване, така че спокойно можете да пропуснете други средства за заглаждане на косъма.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество шампоан върху предварително намокрени коси и започнете да втривате с леки масажни движения до образуване на нежна пяна. Изплакнете обилно с топла или хладка вода и ако е необходимо повторете действието. Подсушете нежно косата и пристъпете към изсушаване и оформяне на желаната прическа.

Количество: 1л.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА KAY PRO, 1л

ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА KAY PRO, 1л

Напишете отзив