Продукти

ПОСТАВКА ЗА СЕШОАР, СПИРАЛА, МЕТАЛ Преглед отблизо

ПОСТАВКА ЗА СЕШОАР, СПИРАЛА, МЕТАЛ

7861

Нов

19,80 лв

Бърза поръчка
ПОСТАВКА ЗА СЕШОАР, СПИРАЛА, МЕТАЛ
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Работата в салоните за красота и по-специално във фризьорските салони често е свързана с голямо физическо и психическо натоварване. Не рядко се налага професионалистите да работят бързо, за да могат да поемат всички чакащи клиенти и в същото време да се погрижат за тяхната визия по най-добрия начин.

Обзавеждането и оборудването на един фризьорски салон налага всеки уред, инструмент или консуматив, използван при оформянето на прическите да бъде на възможно най-удобно за фризьора разстояние и в същото време неговото присъствие да не пречи на работния процес, което значи, да не заема излишно място и да не ограничава движенията на коафьора по време на работа.

Именно, за да се създадат удобства и да се улесни максимално работата на фризьорите, производителите на професионално оборудване създават допълнителни компоненти и приспособления, върху които да се поставят най-често използваните от професионалистите уреди и инструменти.

Сешоарът е един от най-често влизащите в употреба уреди за оформяне и стилизиране на косата и неговата помощ се използва почти след всяка фризьорска манипулация. Ето защо е изключително важно, именно сешоарът да бъде на удобно разстояние до работната тоалетка и да бъде поставен така, че неговото правилно съхранение да бъде гарантирано.

Козметик лайн Ви предлага изключително удобни и стабилни стойки за сешоари. Нейните предимства се допълват от стилния и елегантен дизайн на приспособлението, което не само ще създава изключително удобство, но и ще допълва по един изящен начин визията на работното помещение.

Стойката за сешоар е изработена от висококачествен метал, обработен със специално покритие, което ще предпази приспособлението от замърсяване и влага. Защитата от ръжда и захабяване не само удължава значително експлоатационния живот на стойката, но също така дава възможност за лесно почистване и перфектна поддръжка.

Поставката за сешоар има елегантна спираловида форма, което позволява лесното поставяне и изваждане на уреда. По този начин се пестят ценни време и енергия и се ускорява значително работният процес.

Тази поставка е предназначена за монтиране към стена, като към нея са добавени и компонентите за монтаж. Те са с високо качество на изработка и на материали, което гарантира надеждното закрепяне и устойчивостта на приспособлението.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ПОСТАВКА ЗА СЕШОАР, СПИРАЛА, МЕТАЛ

ПОСТАВКА ЗА СЕШОАР, СПИРАЛА, МЕТАЛ

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: