Продукти

Разгледани

Дифузор на сешоар NEXT 212 Преглед отблизо

Дифузор за сешоар NEXT 212

Нов

Дифузор за сешоар NEXT 212. Производител: AXIMA, ITALY

Повече детайли

10,92 лв

Бърза поръчка
Дифузор за сешоар NEXT 212
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Оформянето на къдрици с помощта на дифузор е най-лесният и бърз начин да придадете ослепителен вид на косата си. Този метод на къдрене е предпочитан от много професионалисти и любители на домашното разкрасяване, именно поради лекотата на изпълнението и качеството на резултата.

Свойството на дифузора да съчетава изсушаването и оформянето на вълни и къдрици по изключително лесен начин го прави необходим аксесоар към всеки сешоар. Дори да не желаете косата Ви да бъде постоянно накъдрена е добре да разполагате с приспособление, което да Ви послужи, когато Ви се прииска именно такава прическа.

Принципът на оформяне на къдриците с дифузер е изключително прост и поради тази причина става все по-популярен. За целта е необходимо само да монтирате приставката дифузор към отвора на сешоара, да подредите не голям кичур коса около дюзите, намиращи се  във вътрешността на дифузора и да включите сешоара на избраната степен, като оставите топлата струя да оформи косата по желания от Вас начин.

Ако разполагате с професионален сешоар Next 212, но той не разполага с дифузор, можете да го закупите допълнително, като се доверите на Козметик лайн за качеството и удобството на приспособлението.

Дифузор за сешоар Next 212 е изработен от лек и качествен материал, отличаващ се с невероятна здравина и устойчивост на удар. Това ще Ви гарантира, че приставката ще изпълнява своето предназначение в продължение на години и ще Ви дава възможност да създавате изкусителни, леки и ефирни къдрици по лесен и бърз начин.

Начин на употреба:

Прикрепете основата на дифузора към отвора на сешоара, като следите отворите за свързване да съвпадат напълно. Притиснете силно, докато чуете леко щракване или докато се уверите, че приставката е закрепена стабилно.

Изберете степен на сешоара, отговаряща на вида на прическата, която желаете да направите и поставете част от косата във вътрешността на дуфузора, като я разпределите равномерно около дюзите.

За да постигнете качество и дълготрайност на прическата е добре да използвате подходящ стилизиращ продукт, преди да пристъпите към изсушаване на косата. Не поставяйте прекалено много коса във вътрешността на дифузора, за да осигурите качествено и равномерно разпределение на топлата струя около косъма.

Производител: Axima Италия

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Дифузор за сешоар NEXT 212

Дифузор за сешоар NEXT 212

Дифузор за сешоар NEXT 212. Производител: AXIMA, ITALY

Напишете отзив