Продукти

Сешоари и дифузори

Сешоари и дифузори Съдържа 9 продукта.

Показване на 1 - 9 от 9 артикула
Показване на 1 - 9 от 9 артикула

Имате ли нужда от професионални сешоари и дифузори при това на отлични цени?

Изсушаването на косата е една от задължителните манипулации във фризьорските салони и за да бъде тя професионално извършена са необходими качествени професионални уреди, с чиято помощ да се постигат бързо и лесно желаните резултати.

От свойствата на сешоара и неговите технически характеристики зависи изцяло времетраенето на процедурата, а също и качеството на резултата. Бързината на изпълнение на тази почти задължителна манипулация е от изключителна важност, особено за по-натоварените фризьорски салони, в които чакат голям брой нетърпеливи клиенти.

В тази категория са включени най-добрите професионални сешоари за коса, с чиято помощ тя ще бъде не просто изсушена, а оформена и стилизирана перфектно. Те се отличават със своя иновативен дизайн и високотехнологични функции, благодарение на които може да се постигне разнообразие от фризури по един безвреден за косата начин.

Ако желаете да запазите здравето и красотата на своята коса или тази на своите клиенти, можете да го направите, избирайки модел, при чиято изработка са използвани последните иновации в науката и технологиите.

Защо да изберем сешоар от Козметик Лайн

Защо да закупувате обикновен сешоар, предлагащ единствено насочена струя горещ въздух, след като можете да притежавате модел с керамично покритие на нагревателя, отделящ емисия на инфрачервени лъчи или използващ, като принцип на работа сребърната нанотехнология – все мощни и ефективни начини да се изсуши косата, без да се отнема от влагата в сърцевината на косъма.

Изсушаването, смятано до скоро за увреждаща и пагубна за косъма процедура, вече може да бъде част от пълноценното възстановяване и подхранване на косата. Подходящият професионален сешоар ще премахне статичното електричество от косъма и ще направи косата по-здрава, лъскава и еластична. Ще съкрати значително времето, необходимо за изсушаване и ще осигури изключителна дълготрайност на прическата.

Моделите, предлагани в категорията включват сешоари с различни функции и мощност, между които всеки професионалист може лесно да избере подходящия за своите цели и възможности и да предложи на своите клиенти най-доброто качество на услугата, в съчетание с нежна грижа за тяхната коса.

Тук можете да се сдобиете с модел, който да използвате ежедневно в домашни условия, радвайки се винаги на изумителни резултати с професионален отпечатък. Тук,  също така можете да закупите допълнително подходящ модел дифузор, с който да създавате изящни, леки и ефирни къдрици винаги, когато Ви се прииска да експериментирате със своята визия.

Всеки един от уредите е изработен от водещи производители на професионално фризьорско оборудване, съгласно съвременните изисквания за безопасност и качество, с цел да се отговори на все по-високите изисквания на клиентите. В категорията е включена богата гама от модели, с помощта на които с лекота се постигат безупречни прически с различна форма и визия – всяка, от които  с естествен и дълготраен ефект.

Как да си изберем сешоар или дифузор?

Изберете най-добрия сешоар за своята работа, за да я превърнете от задължение в приятно занимание. Изберете уред, който можете да използвате в уюта на своя дом, осигурявайки си лесно и приятно стилизиране, здрава и жизнена коса, бързо и висококачествено изсушаване, без увреждане на косъма, неприятно наелектризиране или загуба на еластичност и блясък.

Доверете се на Козметик лайн и изберете сред огромното разнообразие от сешоари и дифузори за перфектно изсушаване и моделиране на косата.