Продукти

Серия за стегнат бюст

Серия за стегнат бюст Съдържа 2 продукта.

Показване на 1 - 2 от 2 артикула
Показване на 1 - 2 от 2 артикула

Женското тяло е една мистерия и именно с това, то успява да предизвика приятни емоции у силната половина на човечеството. Красивият женски бюст е онази част от тялото, която придава най-силно харизматичност и сексапил на жената, поради което тази част се нуждае от интензивна професионална грижа.

Серията за стегнат бюст включва два уникални продукта от серията Dermapura Spa на престижната италианска компания за професионална козметика Kepro. Всеки от тях поотделно и в комбинация с другия осигурява нежна, но невероятно ефективна грижа за деликатната кожата на гърдите.

Тук ще откриете стягащ флуид, който възстановява еластичността и плътността на нежната кожа на бюста. Той е особено подходящ за възстановяване на кожата след раждане и кърмене, тъй като включените в състава му билкови екстракти и хиалуронова киселина се грижат за структурата на кожата на гърдите. Стимулирайки производството на Колаген и Еластин и същевременно, подобрявайки микроциркулацията в тъканите, флуидът придава на гърдите по-здрав, стегнат и тонизиран вид.

Наред със стягащия флуид, серията предлага и масажен крем, който ще подобри значително състоянието на бюста, като улесни максимално масажните движения със своята лека и нежна консистенция.

Добрият масаж има свойството да прави чудеса за кожата на гърдите, а когато заедно с масажа се предлага и дълбоко подхранване и хидратация на деликатната кожа, резултатите са винаги забележителни, бързи и дълготрайни.

Богатите на активни вещества и ценни микроелементи продукти за бюст от серията Dermapura стимулират обменните процеси и обновяването на клетките и по този начин предпазват кожата от отпускане, правейки бюста стегнат, здрав и изкусителен - за какъвто всички жени мечтаят.

Доставка
Поръчай по телефона