Продукти

МАСАЖЕН АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ Преглед отблизо

МАСАЖЕН АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ

Нов

64,50 лв

Бърза поръчка
МАСАЖЕН АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Целулитът е един от най-често срещаните проблеми, сред жените и един от най-трудните за отстраняване. Той поразява милиони жени по света и се появява вследствие на заседнал начин на живот, недостатъчен прием на течности и небалансирана, бедна на фибри и витамини диета.

Едно от най-успешните и иновативни решения в борбата с целулита предлага престижната компания, производител на професионална козметика Kepro Spa в своята серия козметика за тяло Dermapura Spa. Серията включва богата гама от продукти, съдържащи ценни натурални съставки, всеки от които може да се комбинира с останалите или да се използва самостоятелно.

Crema Massaggio No-Cell е специфичен масажен крем, богат на естествени растителни вещества и микроелементи, предназначен за масаж на поразените от целулит зони. Той притежава специална формула, благодарение на която, с помощта на масаж се намаляват драстично подкожните мазнини и отоци, оставяйки кожата гладка и нежна.

Масажният антицелулитен крем стимулира обмяната на веществата и подобрява кръвообращението и работата на лимфната система, като по този начин редуцира натрупаните под кожата мастни депа и течности, осъществявайки специфичен лимфен дренаж, по напълно естествен и безопасен начин.

Кремът от серията козметика за тяло е предназначен за професионална употреба в спа центрове или козметични салони, но той, също така може да се използва напълно успешно в домашна обстановка, с единственото условие да бъде нанесен посредством подходящ антицелулитен масаж.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от продукта върху засегнатите участъци, като го втривате с енергични масажни движения в продължение на поне няколко минути, като започнете в посока отдолу нагоре, стимулирайки лимфния поток и кръвообращението. Масажирайте до пълното абсорбиране на крема в кожата.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

МАСАЖЕН АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ

МАСАЖЕН АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ

Напишете отзив