Продукти

Намалена цена! ДРЕНАЖЕН, АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН ЛОСИОН Преглед отблизо

ДРЕНАЖЕН, АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН ЛОСИОН

Нов

39,60 лв

-26,40 лв

66,00 лв

Бърза поръчка
ДРЕНАЖЕН, АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН ЛОСИОН
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Liquido Bendaggi Corpo е антицелулитен лосион от серията козметика за тяло Dermapura Spa на италианския производител Kepro Spa, познат с високото качество на своите професионални козметични продукти.

Този антицелулитен продукт предлага специфично решение на проблема с портокаловата кожа, извършвайки лимфен дренаж, чрез който засегнатите зони се освобождават от натрупаните под кожата мастни депа и по този начин видимо се намаляват отоците и неприятните неравности на кожата.

Дренажният анти целулитен лосион съдържа, обогатени с етерични масла растителни екстракти, сред които: див кестен, глина, екстракт от бреза, дива мента, ментол под формата на кристали, морски, кафяви и черни водорасли и кофеин - познат със своята способност да изгаря подкожните мазнини и да извежда токсините от тялото.

Употребата на Liquido Bendaggi Corpo може да се комбинира с останалите продукти от серията козметика за тяло Dermapura Spa, като за по-добри и бързи резултати е добре, натуралните продукти на Kepro да се съчетаят с физическа активност и балансирано хранене.

Начин на употреба:

Преди употреба,  дрениращият лосион трябва да се разреди с вода в съотношение 1:1, след което с получения разтвор се напояват марли или памучни кърпи, които се поставят на, засегнатите от портокалова кожа части от тялото. След необходимия престой компресите се махат и кожата се измива с хладка вода. Впоследствие може да се нанесе антицелулитен крем или гел от същата серия до неговото пълно абсорбиране в кожата.

Продуктите от серия Dermapura Spa са създадени за професионална употреба, но могат редовно и напълно успешно да се използват и в домашна обстановка.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ДРЕНАЖЕН, АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН ЛОСИОН

ДРЕНАЖЕН, АНТИ ЦЕЛУЛИТЕН ЛОСИОН

Напишете отзив