Продукти

Серия против целулит

Серия против целулит Съдържа 3 продукта.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула
Показване на 1 - 3 от 3 артикула

Разработената от водещи производители на натурална козметика серия против целулит Dermapura SPА включва продукти за мощно и ефективно въздействие върху упоритата и неприятна портокалова кожа. Основната цел на тези продукти е да детоксикират кожата и целия организъм, подобрявайки функцията на кръвоносната и лимфна системи.

Всеки от включените в тази категория продукти се бори успешно с един от най-разпространените проблеми, измъчващ милиони жени по света. Тук ще намерите дренажни анти целулитни кремове, гелове и лосиони, включващи в състава си едни от най-мощните оръжия на природата – морските водорасли и кофеина.

Тези средства против целулит имат уникалната способност да проникват в дълбочина и да елеиминират  токсините натрупани под кожата, вследствие неправилната циркулация на кръв и лимфа. Прониквайки до най-дълбоките слоеве на кожата, те разгръщат своето силно затоплящо действие, подпомагащо изгарянето на мазнините и намаляването на отоците и неравностите в засегнатите зони.

Тук ще намерите най-качествената антицелулитна морска кал, обогатена с екстракт от морски водорасли, способна да абсорбира подкожните мазнини и да осъществи качествен и ефективен лимфен дренаж в проблемните части на тялото.

Кремовете за масаж имат свойството, не просто да подпомагат масажните движения, насочени към редуциране на целулита, но да освобождават своите активни компоненти в сърцевината на кожата, правейки я гладка, нежна и сияйна.