Продукти

Серия продукти за душ и вана

Серия продукти за душ и вана Съдържа 19 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 19 артикула
Показване на 1 - 12 от 19 артикула

В тази  уникална серия са включени продукти, които ще придадат нов облик на къпането. Германската компания Kneipp ще промени изцяло възгледите Ви за банята, предлагайки безброй възможности да поглезите не само тялото си, но и сетивата си, като се насладите на вълшебните билкови аромати на продуктите.

Самите наименования на, включените в серията продукти ще Ви помогнат да се настроите за незабравимо изживяване във ваната или под душа. Тук ще откриете продукти за душ и пяна за вана, които ще Ви създадат добро настроение, нашепвайки Ви ‘’Радвай се на живота’’, предлагайки Ви ‘’Стопляща прегръдка’’ и възможност да се докоснете до неизчерпаемия ‘’Извор на младостта’’.

В серията ще намерите изключително ценни ароматни соли за вана, добити от вековни, подземни термални води, които ще се погрижат еднакво нежно, но интензивно както за кожата на тялото Ви, така и за душата Ви, помагайки и да се оттърси от стреса и напрежението на ежедневието.

Марката Kneipp е позната навсякъде по света със своите изключително ценни натурални продукти. В тях няма съставки, които не са абсолютно чисти, както и вредни за здравето оцветители, аромати и консерванти.

Насладете се на млада, здрава и тонизирана кожа, приятни благоухания, през целия ден и възможност да се поглезите у дома, превръщайки къпането в своеобразна спа терапия. Продуктите на Kneipp за душ и вана Ви дават невероятната възможност да започнете и завършите деня си по един изключително здравословен, приятен и ободряващ тялото и душата Ви начин.

Доставка
Поръчай по телефона