Продукти

ПРОТИВ КОСОПАД

ПРОТИВ КОСОПАД Съдържа 11 продукта.

Показване на 1 - 11 от 11 артикула
Показване на 1 - 11 от 11 артикула

В тази категория всеки ще намери ефективно решение на своя проблем със скалпа и косата. Включените в нея продукти се борят успешно с едни от най-упоритите състояния и заболявания на кожата на главата, като себорея, пърхот и прекомерно омазняване - считани доскоро за упорити и трудно лечими.

Тук ще намерите подходящия продукт за всеки конкретен проблем. В категорията лесно ще откриете правилния шампоан, серум или лосион за косопад, който Ви измъчва от години, за да се радвате отново на красива, здрава и блестяща коса.

Всички лечебни продукти от тази категория съдържат изцяло натурални билкови екстракти, подбрани и селектирани внимателно, за да докажат за пореден път своята ефективност. Много от продуктите са под формата на етерични масла, извлечени по специална технология, придружени от Био сертификат за качество.

Лечението на проблемите и заболяванията на косата и скалпа вече е напълно възможно и достъпно за всеки.  Благодарение на редовната употреба на тези продукти проблемите остават в миналото, а в настоящето Вашата коса е такава, каквато винаги сте искали да бъде. Изберете подходящия за своя проблем продукт и се доверете на неговата нежна грижа