Продукти

Разгледани

Намалена цена! КЕРАМИЧНА ТУРМАЛИНОВА ПРЕСА Преглед отблизо

Керамична турмалинова преса за коса

7710

Нов

Професионална керамична преса за коса с турмалиново покритие на плочите.

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител: MPHAIR, ITALY

Повече детайли

72,96 лв

-20%

91,20 лв

Бърза поръчка
Керамична турмалинова преса за коса
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

  • Йонизирани керамични турмалинови плочи
  • Инфрачервено затопляне с йонна технология
  • Вграден  микропроцесор
  • Захранващ кабел, въртящ се в основата на 360°
  • Размер на плоскостите 2,5см на 9,2см
  • Мощност 30W
  • 12 месеца гаранция
 
Тази преси за коса е с керамични йон-турмалинови плочи, изключително ценен материал, който притежава йонни и инфрачервени свойства. Този скъп материал, притежава естествените свойства да генерира отрицателни йони и инфрачервена топлина и действа като магнит.
Отрицателните йони, които генерират тези преси, затварят външната обвивка на косъма и така дават повече мекота и блясък на повърхността на косъма, запазва натуралната влага на косъма, елиминира статичното електричество от обвивката му и го защитава от топлината.
Пресата за коса от този тип загрява за броени секунди, благодарение на вградения микропроцесор, който осигурява равномерно нагряване на цялата повърхност на плочите и дава възможност за регулиране на температура в зависимост от типа на косите от 100 С° до 200 С°.  
Компактен и практичен уред, който да носиш винаги с теб, за да си винаги неотразима!
Керамичната турмалинова преса за коса е уред от последно поколение, който предпазва косъма от топлината и прави косата ви идеално права, за да изглеждате неустоимо във всеки един момент. Тя е най-добрият подарък, който можете да си направите, за да имате перфектно оформена прическа без помен от наелектризиране.

Това не е обикновена преса, плочите и са керамични йон-турмалинови. Материалът, от който са направени е изключително ценен и е идеалното средство за поддържане красотата и едновременно с това здравината и блясъка на косата ви.
Плочите притежават естествените свойства да генерират отрицателни йони и инфрачервена топлина, които действат като магнит. Отрицателните йони са способни да защитят косъма ви. Благодарение на тях, той ще съумее да запази натуралната си влага.

Генерираните отрицателни йони от турмалиновите плочи затварят външната обвивка на косъма, това спомага за омекотяването на косата, дава повече блясък на повърхността на косъма и предотвратява прекомерната загуба на влага. Той е абсолютно предпазен от излъчваната топлина, а статичното електричество от обвивката му напълно елиминирано.

Захранващия кабел на пресата за коса се върти в основата си на 360°. Това ви позволява да работите с него много удобно и практично без никакви пречки. Размерът на керамично йон-турмалиновите плочи е 2,5 см на 9,2 см.
Мощността на тази преса е 30W и включва гаранция за цели 12 месеца.
Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Керамична турмалинова преса за коса

Керамична турмалинова преса за коса

Професионална керамична преса за коса с турмалиново покритие на плочите.

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител: MPHAIR, ITALY

Напишете отзив