Продукти

Подхранващи масла и млека за тяло

Подхранващи масла и млека за тяло Съдържа 4 продукта.

Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Показване на 1 - 4 от 4 артикула

След като вече имате възможност да се поглезите в банята с уникалните продукти за душ и вана на германската компания Kneipp, защо не продължите да се грижите за своята красота, като изберете подходящо масло или мляко за тяло на същата марка?

В тази серия Ви предлагаме възможност да осигурите на кожата на тялото си грижата, която заслужава, за да можете винаги да изглеждате и да се чувствате прекрасно. Всеки от предлаганите тук продукти е обогатен с безценни билкови екстракти, добити от изцяло екологично чисти растения. Тези растения са отглеждани без добавени пестициди и далеч от промишлени замърсители, за да може да се гарантират невероятните лечебни способности на всички фито компоненти, включени в състава на продуктите.

Млеката и маслата за тяло на Kneipp ще подхранят и хидратират кожата Ви в дълбочина, като възстановят нейната младежка красота и тонус. Ароматите на всеки един от продуктите ще Ви съпътстват през целия ден, позволявайки Ви да се чувствате спокойни, уверени и заредени с оптимизъм.

Освен млеката с Нар и Касис и Жасмин и Арган, тук ще можете да откриете и уникалното масажно масло с екстракт от Арника – позната от векове със своята способност да подхранва и хидратира кожата, като същевременно възстановява силите и премахва болката и напрежението.

Серията масла и млека за тяло на германскатa компания Kneipp могат да се използват както самостоятелно, така и в комбинация с продуктите за душ и вана на същата марка, което ще удвои ефекта от употребата на тези уникални козметични продукти за тяло.

Доставка
Поръчай по телефона