Продукти

ТЕРМОШАПКА, АЛУМИНИЙ Преглед отблизо

ТЕРМОШАПКА, АЛУМИНИЙ

7817

Нов

3,84 лв

Бърза поръчка
ТЕРМОШАПКА, АЛУМИНИЙ
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Тази термо шапка ще Ви позволи да работите много по-качествено и прецизно. Тя е изработена от лек алуминиев материал и подпомага запазването на топлината, получена при боядисване, обезцветяване или къдрене на косите.

Термичната обработка на косите е неизменна част от много разкрасителни процедури, извършвани във фрзьорските салони. От топлината зависи в голяма степен правилното протичане на химичните процеси, затова тя трябва да се осигури, когато това е необходимо, с помощта на добрите професионални продукти, които Козметик лайн предлага на всички свои клиенти.

Тази алуминиева термо шапка може да се използва и в домашни условия при къдрене на косите на принципа на водната ондулация, когато косата се навива на ролки и под въздействие на топлината къдриците се оформят по-бързо и дълготрайно. Нейното основно предназначение, обаче е да служи за професионалното изпълнение на важни манипулации, като обезцветяване и химично къдрене на косите.

Предимството на термошапката е, че с нея се осигурява мобилност на клиента, за разлика от случаите, в които се използва сешоар-каска. Това дава изключителна свобода и гарантира максимален комфорт на клиента по време на неговото разкрасяване.

Шапката за запазване на топлината е невероятна лека и удобна. Тя няма да натовари по никакъв начин клиента и да предизвика каквото и да е неудобство. Тя, също така е защитена от разместване и ще пасне на всеки, благодарение на еластичния ластик, който я придържа към главата.

Ластикът, също така осигурява лесно сваляне и поставяне, което е важно, особено когато върху косата са поставени ролки. Тя се почиства с лекота и позволява многократна употреба, което дава възможност да се използва винаги, когато има нужда от добра термична обработка на косата.

Този продукт е едно невроятно иновативно решение, позволяващо с минимални средства и усилия да се постигне високо качество на работа и много добри професионални резултати. Тя не запарва кожата на главата и няма да предизвика раздразнения и възпаления по скалпа.

Термо алуминиевата шапка е удобство, което всеки клиент и фризьор заслужават. Тя ще ускори значително голяма част от разкрасителните процедури, като в същото време ще осигури много по-добрите резултати, гарантирайки правилното протичане на химичните процеси, под въздействие на топлината.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ТЕРМОШАПКА, АЛУМИНИЙ

ТЕРМОШАПКА, АЛУМИНИЙ

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: