Продукти

ПЕЛЕРИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ, НАЙЛОН, 30БР Преглед отблизо

ПЕЛЕРИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ, НАЙЛОН, 30БР

283

Нов

9,60 лв

Бърза поръчка
ПЕЛЕРИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ, НАЙЛОН, 30БР
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Пелерините са задължителна и необходима част от консумативите, използвани във фризьорските салони. Тяхното предназначение е да предпазват облеклото и кожата на клиента от намокряне и най-вече от стичането на козметични и химични продукти, като бои, обезцветители, къдрини и други. Тези продукти не само ще замърсят, но и могат да повредят фатално част от облеклото на клиентите.

Пелерините, които Ви предлагаме са предназначени за еднократна употреба. Те осигуряват, така необходимата защита от химичните субстанции, използвани във фризьорството, като в същото време спестяват нуждата от почистване на замърсяванията. Наличието на тези еднократни пелерини ще спести ценно време и усилия в по-натоварените салоните за красота. Тяхното предимство се състои във възможността да осигуриш качествено и безопасно обслужване на клиентите, без за целта влагаш излишни средства или грижи.

Тези найлонови пелерини за боядисване са изработени, съобразно всички критерии за качество и отговарят на изискванията на клиент и фризьор за максимална сигурност и удобство. Те са продукт на престижната марка Kay Store, позната в професионалните среди, като марка, създаваща висококачествени козметични продукти, консумативи и помагала, използвани ежедневно в салоните за красота по целия свят.

Една опаковка съдържа 30 броя разноцветни найлонови пелерини, които ще покрият голям брой разкрасителни процедури, свързани с употреба на бои и други химикали. Тяхното качество и размери гарантират пълната защита на всички части от тялото и облеклото на клиента.

Италианската марка Kay и Козметик лайн Ви дават възможност да улесните максимално натоварения си работен ден, като се възползвате от това изключително примамливо предложение. В Козметик лайн, професионалните фризьори ще открият високо качество на достъпни цени, за да могат и те, на свой ред да предложат същото на своите клиенти.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ПЕЛЕРИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ, НАЙЛОН, 30БР

ПЕЛЕРИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ, НАЙЛОН, 30БР

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: