Продукти

Разгледани

Бонета за кичури, 5бр. Преглед отблизо

Бонета за кичури, 5бр.

Нов

Бонета за кичури, 5бр. в кутия + игла за изваждане на кичурите.

Повече детайли

10,00 лв

Бърза поръчка
Бонета за кичури, 5бр.
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Предлагаме на фризьорските салони и професионалистите, работещи в тях изгодна възможност да изпълнят прецизно и качествено една не съвсем лека процедура. Създаването на ефектни светли кичури може да се постигне по няколко начина, като най-голямо удобство създават специалните шапки с отвори за изваждане на отделните кичури.

Ние от Козметик лайн Ви предлагаме едно удобно и достъпно средство, което ще Ви даде възможност с лекота да постигнете качеството, от което Вашите клиенти се нуждаят. Представяме Ви комплект бонета за еднократна употреба, специално създадени за изсветляване на кичури.

Всяко от бонетата има предварително обособени отвори, през които отделните кичури се изваждат с помощта на специална кукичка. Бонетата са с универсален размер и са подходящи за всички клиенти. Те дават възможност да бъдат завързани под брадичката, така че да се избегне разместването по време на работа.

Найлоновото боне има лека козирка, предпазваща лицето от стичане на боя или обезцветител, което е не само неприятно, но може да бъде и особено опасно, предвид силните химически продукти, които се използват при направата на кичури.

В един комплект се съдържат 5 броя бонета за еднократна употреба. Тъй като са предназначени за еднократно ползване, бонетата не се нуждаят от почистване след употреба, което пести усилия и средства както на фризьорите, така и на персонала, отговорен за хигиената в салоните за красота. Този удобен и функционален консуматив улеснява значително тежката професия на фризьора и осигурява качество на изпълнението на една от сложните разкрасителни процедури.

Във всеки комплект бонета е включена и кука за изваждане на кичурите.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Бонета за кичури, 5бр.

Бонета за кичури, 5бр.

Бонета за кичури, 5бр. в кутия + игла за изваждане на кичурите.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: