Продукти

ПЕЛЕРИНИ, ШАПКИ ЗА КИЧУРИ, КУПИ

ПЕЛЕРИНИ, ШАПКИ ЗА КИЧУРИ, КУПИ Съдържа 9 продукта.

Показване на 1 - 9 от 9 артикула
Показване на 1 - 9 от 9 артикула

В тази секция на категория ‘’инструмени и консумативи за фризьорство’’ сме събрали най-важните помощни материали, необходими в работата на фризьора. С тяхна помощ ще можете да изпълните с лекота всяка манипулация, като същевременно се погрижите да не зацапате дрехите на своите клиенти.

Предлаганите от нас пелерини са изработени от здрави и еластични полиетиленови материали, с които се работи лесно и които дават възможност за лесно почистване от бои и други козметични препарати. Някои от пелерините в секцията са предназначени за еднократна употреба, докато PVC пелерините, присъстващи тук могат да се използват многократно.

Купите за смесване на бои и мензурите ще Ви позволят да смесвате с лекота боите и другите продукти, необходими за професионално изготвяне на прически. Те се отличават с изключителна здравина, което ще Ви даде възможност да ги използвате дълго в своята работа.

Шапките за кичури от силикон и термошапките от алуминий са изработени съобразно всички изисквания за качество на професионалните помагала, за да можете да изработите красиви прически, без да увреждате косата или здравето на своите клиенти.

Четките за боядисване, които Ви предлагаме са с различна широчина, така че да изберете най-подходящата, според дължината на косата и структурата на косъма, а нашето алуминиево фолио гарантира винаги перфектни резултати при боядисване на косата – такива, каквито само професионалистите могат да постигнат

Професионалните фризьори ще бъдат приятно изненадани от тази страница с помагала за фризьорство, защото тук ще могат да закупят най-важното, бързо, лесно и на невероятно изгодни цени.