Продукти

Разгледани

Препарат за премахване на боя от косите Kromaklin 1-2 Преглед отблизо

Препарат за премахване на боя от косите Kromaklin 1-2

Нов

Kromaklin е препарат, който премахва багрило от косъма, получено при оцветяване на косите с трайни бои за коса.

Повече детайли

Бърза поръчка
Препарат за премахване на боя от косите Kromaklin 1-2
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Полученият чрез боядисване с амонячна боя цвят не винаги се оказва това, което сме желали и вместо да се опитваме да коригираме цвета чрез последващо боядисване в друг тон, благодарение на продуктa на Kemon – Kromaklin 1-2 имаме възможност просто да премахнем боята, която не харесваме.

Kemon е италианска компания, производител на качествена козметика за професионална употреба, която предлага на фризьорите едни от най-иновативните продукти и средства за разкрасяване. Всеки от тях се отличава с уникалната способност да откликне на определен проблем на косата и кожата, като го коригира бързо, лесно и ефективно.

Kromaklin е продукт в две фази, който почиства багрилото от косъма, получено при оцветяване на косите с боя и окислител. Той е изключително подходящ за премахване на тъмни и ярки нюанси, особено при последващо изсветляване на косата в един-два или дори три тона. За да могат с него успешно да се елиминират червени или виолетови нюанси, Kemon препоръчва повторно извършване на процедурата, преди да се пристъпи към боядисване в по-светъл нюанс.

Продуктът представлява двустепенна система за пълно отстраняване от косата на трайна оксидационна боя за коса. Неговият невероятен успех се дължи на авангардната му формула, включваща специален балсам, позволяващ пълното отстраняване на цвета от косата, боядисана с трайна боя за коса, като запазва естествения пигмент и структура на косъма.

Начин на употреба:

Смесете съдържанието на двата флакона, представляващи стъпка 1 и стъпка 2 от продукта.Нанесете сместа (Step1&2) с четка за боя директно върху сухи и неизмити коси, като разпределяте бързо и равномерно. Покрийте косите с найлонова шапка и оставете сместа да престои върху косите около20 минути, след което изплакнете много обилно и измийте с шампоан.

Подсушете леко косата с хавлиена кърпа и нанесете активатор Emulfluid за 5 минути, за да неутрализирате, в случай че има останал пигмент. Изплакнете активатора и нанесете балсам за коса. След необходимия престой, изплакнете и изсушете косите.

Преминете към нанасяне на желания цвят боя в смес с Neutral mix в съотношение: 3/4 от боята + 1/4 от Neutral mix. При наличие на тъмни, наситени или червено-виолетови нюанси препоръчваме да повторите процедурата по премахване на боята, преди да оцветите косите отново.

  • идеален е за експерименти с промяна на цвета на косата;

  • подходящ е за възстановяване на натуралния цвят на косата;

  • с формула, включваща интегриран кондиционер, осигуряващ грижа за косъма, който прави косата мека, жива и блестяща.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Препарат за премахване на боя от косите Kromaklin 1-2

Препарат за премахване на боя от косите Kromaklin 1-2

Kromaklin е препарат, който премахва багрило от косъма, получено при оцветяване на косите с трайни бои за коса.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: