Продукти

Обезцветители и окислители

Обезцветители и окислители Съдържа 16 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 16 артикула
Показване на 1 - 12 от 16 артикула

Боядисването на косата налага активирането на боята по специфичен химичен начин, което както в домашни, така и в професионални условия се осъществява с помощта на окислители и активатори.

В тази категория са включени висококачествени обезцветители и окислители, разработени в лабораториите на водещи европейски производители на козметика за коса. Голяма част от тях са съвместими с боите, съдържащи амоняк, докато друга част са под формата на активатори, изполвани при активирането на безамонячните бои за коса.

Продуктите от категорията се предлагат предимно в големи опаковки от 1000мл, за да задоволят нуждите на по-натоварените фризьорски салони.Голяма част от окислителите и активаторите са с нежна кремообразна консистенция, целяща да подпомогне равномерното нанасяне на боята по цялата дължина на косата.

Тук ще откриете и богата гама от обезцветители за коса, предлагани в кремообразна и прахообразна форма. Всеки от тези продукти има своите безспорни предимства, като предимството на прахообразните обезцветители се състои в тяхната значително по-ниска степен на летливост, благодарение на която не се дразнят обонянието и очите в процеса на работа.

Изберете най-качествените продукти за боядисване на коса, за да си осигурите бързина, лекота на изпълнението и винаги професионални резултати.

Доставка
Поръчай по телефона