Продукти

Разгледани

Професионални ножици BUSHIDO, 6.0'' Преглед отблизо

Професионални ножици BUSHIDO, 6.0''

Нов

BUSHIDO 6.0 са професионални ножици за подстригване тип "slide" (слайдинг) от японска стомана. Вид на стопаната: JP420. Размер 6.00''. Опаковани в кожен калъф.

Повече детайли

84,00 лв

Бърза поръчка
Професионални ножици BUSHIDO, 6.0''
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

BUSHIDO 6.0’’ - професионални ножици за подстригване тип "slide" (слайдинг), изработени от неръждаема японска стомана.

Вид на стоманата: JP420. Размер 6.00''.

Опаковани в кожен калъф.

Bushido е перфектна професионална фризьорска ножица с размер 6’’, с която могат да се извършват всички видове подстрижки, включително цялостно подстригване, изтъняване, посредством различни техники и оформяне на детайли, като линия на врата и бакембарди.

Тази професионална ножица има невероятно елегантен и функционален дизайн. Тя създава, така важното удобство, необходимо на професионалните фризьори при продължителна работа  няма да допусне уморяване и натоварване на ръката.

Отворите на ръкохватката и опората за пръста ще Ви гарантират максималната лекота и прецизност на рязане, които са особено важни при оформянето на различни детайли. По този начин Вие ще работите без абсолютно никакво напрежение, а клиентът ще бъде винаги доволен от резултатите.

Изработена от висококачествена японска стомана, закалена по специална технлогия, тази професионална ножица ще реже еднакво прецизно и леко в продължение на години. Тя е предназначена за подстригване тип Slide, при което косата се плъзга леко по повърхността на остриетата, без да се усеща неприятно придърпване и скубане.

Регулиращият винт дава възможност да се избере подходящата степен на рязане, в зависимост от вида и структурата на косата. Това е още един начин да се облекчи ръката на фризьора и да се осигури перфектна точност при оформянето на прическата.

Този прецизен професионален инструмент се предлага в удобен кожен калъф, който ще гарантира неговото правилно съхранение и дълъг експлоатационен живот. Добрата поддръжка е основният фактор, който ще Ви позволи да разполагате с качествена фризьорска ножица в продължение на години.

Как да запазите по-дълго своята професионална ножица?

  • Винаги почиствайте внимателно с подходящите продукти своя работен инструмент. Добре е това да става след всяка манипулация.

  • Никога не използвайте фризьорската ножица за рязане на друго, освен коса.

  • Смазвайте редовно своите професионални ножици с качествено професионално масло

  • Винаги подсушавайте ножиците след подстригване. Макар и изработени от неръждаема стомана, влагата може да увреди този прецизен инструмент.

  • Съхранявайте своята ножица в подходящ калъф. По време на работа, можете да я носите на кръста в специален калъф, тип кобур, за да бъде винаги на Ваше разположение.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Професионални ножици BUSHIDO, 6.0''

Професионални ножици BUSHIDO, 6.0''

BUSHIDO 6.0 са професионални ножици за подстригване тип "slide" (слайдинг) от японска стомана. Вид на стопаната: JP420. Размер 6.00''. Опаковани в кожен калъф.

Напишете отзив