Продукти

НОЖИЦИ, МАШИНКИ, БРЪСНАЧИ

НОЖИЦИ, МАШИНКИ, БРЪСНАЧИ Съдържа 25 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 25 артикула
Показване на 1 - 12 от 25 артикула

В работата на фризьора са необходими голям брой инструменти, с чиято помощ се създават красивите, професионално изготвени прически. Сред тях най-важните и често използвани са ножиците, машинките и бръсначите, които трябва да режат качествено и прецизно, без да накъсват и увреждат косата.

В тази секция на нашия магазин ще откриете едни от най-добрите професионални инструменти, с които работата е не само лесна, но и изключително приятна.

Нашите ножици - както филажните, така и тези за подстригване на косата са изработени от висококачествена закалена японска стомана, която гарантира невероятно дълъг живот на експлоатация с уникална прецизност на рязане, в продължение на години. Техният иновативен дизайн и ергономична форма ще Ви позволят да работите с лекота, без да усещате умора в ръката.

Машинките за подстригване, които Ви предлагаме са иновативни и високотехнологични модели. Те Ви дават възможност да подстригвате и оформяте детайли върху косата при минимално ниво на шум и вибрации, осигурявайки комфорт за Вас и Вашите клиенти. Много от моделите се предлагат с различни приставки и могат да работят както, свързани към електрическата мрежа, така и на батерии, за да бъдете свободни и независими в своята работа.

Бръсначите за изтъняване на косата са изработени от закалена неръждаема стомана, която ще реже еднакво добре през целия перод, през който ги използвате.

Професионалните фризьори ще намерят в нашия магазин най-качествените професионални инструменти, с които ще могат да превърнат своята работа в творчески процес, а резултатите ще бъдат не просто прически, а произведения на изкуството.