Продукти

НОЖИЦИ KAYASHI VIP 5,5' Преглед отблизо

НОЖИЦИ KAYASHI VIP 5,5'

7745

Нов

246,00 лв

Бърза поръчка
НОЖИЦИ KAYASHI VIP 5,5'
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Козметик лайн прави едно неустоимо предложение на всички професионални фризьори, нуждаещи се от качествен, прецизен и удобен инструмент, с който да изпълняват най-сложната и отговорна фризьорска манипулация – подстригването на коса.

Kayashi VIP 5.5’’ е професионална фризьорска ножица, предлагаща много екстри. Тя, на първо място ще Ви позволи да подстригвате своите клиенти по начина, който желаят, като самата операция ще бъде удоволствие за Вас.

Ножицата е изработена от качествена неръждаема японска стомана, закалена по специална технология, гарантираща изключително дългия работен живот на инструмента. Този материал е невероятно устойчив на неблагоприятни въздействия, гарантиращ, че Kayashi ще Ви служи в продължение на години.

Визията на тази професионална ножица говори красноречиво за нейния функционален дизайн. Той е специално проектиран, за да отговори на нуждата от удобство при изпълнение на сложната и уморителна процедура по подстригването на косата. С уникално изработени отвори и допълнителна опора за пръста, тази ножица ще Ви осигури, така важната прецизност, която е особено необходима при оформяне на детайли, като линия на врата, бакембарди, бретон и дори различни фигури.

С този професионален инструмент можете да изпълните перфектно всяка подстижка, като това може да бъде цялостно подстригване, изтъняване посредством различни техники, изрязване на цъфтящи връхчета и други. Регулиращият винт Ви позволява да изберете най-удобната степен на рязане, според структурата на косата и вида на фризурата.

За да разполагате с една удобна, прецизна и дълговечна фризьорска ножица е важно да я използвате, поддържате и съхранявате правилно. Тя ще Ви се отблагодари, като Ви спечели огромен брой доволни, редовни клиенти и Ви достави удоволствието да превърнете работата си в изкуство.

Как да запазите по-дълго своята професионална ножица?

  • Винаги почиствайте внимателно с подходящите продукти своя работен инструмент. Добре е това да става след всяка манипулация.

  • Никога не използвайте фризьорската ножица за рязане на друго, освен коса.

  • Смазвайте редовно своите професионални ножици с качествено професионално масло

  • Винаги подсушавайте ножиците след подстригване. Макар и изработени от неръждаема стомана, влагата може да увреди този прецизен инструмент.

  • Съхранявайте своята ножица в подходящ калъф. По време на работа, можете да я носите на кръста в специален калъф, тип кобур, за да бъде винаги на Ваше разположение.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

НОЖИЦИ KAYASHI VIP 5,5'

НОЖИЦИ KAYASHI VIP 5,5'

Напишете отзив