Продукти

Разгледани

НОЖИЦА ATLAS, 5,5' Преглед отблизо

НОЖИЦА ATLAS, 5,5'

7751

Нов

26,00 лв

Бърза поръчка
НОЖИЦА ATLAS, 5,5'
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Atlas 5.5’’ е професионална фризьорска ножица със семпъл дизайн, предназначена за голям брой фризьорски операции. С нея може както изцяло да се подстригва коса, така и да се изтънява, посредством различни техники, а също и да се оформят детайли, като линия на врата, бакембарди, бретон и други.

Изработена от висококачествена неръждаема стомана, тази професионална ножица има гарантирано изключително дълъг експлоатационен живот. С нея рязането на коса след години ще бъде също така лесно и прецизно, както в деня, в който сте я закупили, стига да полагате за нея необходимите грижи, разбира се.

С мека гумирана ръкохватка, Аtlas няма да умори или предизвика дискомфорт у ръката Ви, дори при продължителна и уморителна работа. Отворите за пръсти са допълнително уплътнени с меки подложки, за да не се нараняват пръстите на фризьора в процес на подстригване.

Тази фризьорска ножица е с размер 5.5’’, което дава възможност за извършване на всички видове подстрижки, както и да се обработва коса с различна дебелина и дължина на косъма. Регулиращият винт Ви позволява да изберете най-подходящата степен на рязане, в зависимост от структурата на косата или от Вашите предпочитания.

Изработена от италианската компания MP Hair, тази класическа фризьорска ножица е поредният представител на добрите продукти, които тя създава. Марката е позната на всички професионални фризьори по света и се е превърнала в символ на качество, удобство и дълготрайност на професионалните уреди и инструменти, от които професионалистите се нуждаят.

Как да запазите по-дълго своята професионална ножица?

  • Винаги почиствайте внимателно с подходящите продукти своя работен инструмент. Добре е това да става след всяка манипулация.

  • Никога не използвайте фризьорската ножица за рязане на друго, освен коса.

  • Смазвайте редовно своите професионални ножици с качествено професионално масло

  • Винаги подсушавайте ножиците след подстригване. Макар и изработени от неръждаема стомана, влагата може да увреди този прецизен инструмент.

  • Съхранявайте своята ножица в подходящ калъф. По време на работа, можете да я носите на кръста в специален калъф, тип кобур, за да бъде винаги на Ваше разположение.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

НОЖИЦА ATLAS, 5,5'

НОЖИЦА ATLAS, 5,5'

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: