Продукти

Ножици и бръсначи

Ножици и бръсначи Съдържа 27 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 27 артикула
Показване на 1 - 12 от 27 артикула

В тази категория са включени най-добрите професионални ножици за подстригване, отличаващи се с изключителна здравина и качество на изработката. Тук всеки професионален фризьор ще намери моделът, който ще му осигури удобство и прецизност по време на работа, тъй като от тях зависи визията и качеството на всяка подстрижка.

Най-добрите инструменти за изтъняване на коса, като филажни ножици и бръсначи също присъстват в категорията. Всеки от моделите е изработен от закалена по специална технология японска стомана – позната навсякъде по света със своята устойчивост, дълъг експлоатационен живот и прецизност на рязане.

Тук ще намерите и най-добрите професионални машинки и тримери за подстригване и оформяне на детайли. Повечето продукти са окомплектовани, така че да предложат всичко, необходимо за извършването на професионална подстрижка, позволявайки Ви да го закупите на най-изгодната цена.

Категорията лесно ще задоволи всеки вкус и маниер на работа. Всеки инструмент, предлаган в нея има свой собствен облик и форма на ръкохватката, за да осигури удобство, дори при продължителна работа. Ергономичният дизайн на всяка от тези професионални ножици е гаранция за лекотата на изпълнение, благодарение на която работата се трансформира в изкуство.