Продукти

МАШИНКА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ НА КОСМИ В НОСА И УШИТЕ Преглед отблизо

ТРИМЕР ЗА ПОДСТРИГВАНЕ НА КОСМИ В НОСА И УШИТЕ

309

Нов

19,20 лв

Бърза поръчка
ТРИМЕР ЗА ПОДСТРИГВАНЕ НА КОСМИ В НОСА И УШИТЕ
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Машинка за подстригване на косми в носа и ушите. Работи с батерия от 1Wolt. Не скубе, а отрязва космите!

Тримерът е една професионална машинка за подстригване, която може премахне излишните косми в носа и ушите. Той е чудесен и необходим подарък за всеки мъж, защото лесно и бързо решава проблема с нежеланото окосмяване.

Благодарение на тримера за подстригване на космите в носа и ушите ще намерите решение на този проблем и ще възвърнете увереността си.
Тази професионална машинка за подстригване работи изцяло с батерии. Премахнат е кабелът умишлено, за да улесни максимално гъвкавостта на работата с нея и за да можете да достигнете до тези по-трудно достъпни места съвсем лесно и удобно. Необходима е батерия от 1 Wolt и тримера за подстригване на космите в носа и ушите е готова за експлоатация

Не се притеснявайте за болката, защото тя просто няма да съществува. Тримерът е подходящ за много чувствителна кожа, защото той не скубе космите, а ги отрязва. Напълно безболезнено и за нула време ще имате безупречния вид, който заслужавате благодарение на професионалната машинка за подстригване на космите в носа и ушите.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ТРИМЕР ЗА ПОДСТРИГВАНЕ НА КОСМИ В НОСА И УШИТЕ

ТРИМЕР ЗА ПОДСТРИГВАНЕ НА КОСМИ В НОСА И УШИТЕ

Напишете отзив