Продукти

Машинки за подстригване

Машинки за подстригване Съдържа 7 продукта.

Показване на 1 - 7 от 7 артикула
Показване на 1 - 7 от 7 артикула

Машинката е едно от най-полезните изобретения на съвременния живот. Тя помага на много фризьори да работят бързо, качествено и прецизно, като в същото време дава възможност на много хора да се погрижат сами, в домашни условия за формата и визията на своята прическа.

В тази категория са събрани едни от най-добрите модели професионални машинки за подстригване. Те могат да се използват както от професионални фризьори в тяхната ежедневна практика, така и от съвсем неопитни новаци, решени твърдо да поддържат късата си коса без чужда помощ.

Тук ще намерите модели на утвърдени производители на фризьорско оборудване, като MPHAIR и AXIMA, познати в професионалните среди, като мощни, прецизни и издържливи уреди. В зависимост от своите предпочитания, бюджет и умения можете да изберете модел с по-мощен мотор, както и уред, придружен от допълнителни  приставки за оформяне на коса с различни дължини.

Моделите варират, като възможности и дават изключително усещане за свобода. В случай, че желаете да работите на открито и без неприятното оплитане на кабел, можете да изберете безкабелна машинка или комбинирана с кабел/батерия, която да използвате по начина, който Ви е най-удобен в момента.

Тук се предлагат и допълнителни приставки за професионални машинки за подстригване, а също и тримери за безопасно подстригване на космите в носа и ушите, за да поддържате перфектен външен вид с минимални усилия и умения.

Доставка
Поръчай по телефона