Продукти

Разгледани

Намалена цена! МАША ЗА РЕТРО ВЪЛНИ Преглед отблизо

МАША ЗА РЕТРО ВЪЛНИ/РЕТРО ПРЕСА

7720

Нов

Професионална ретро преса с дигитално управление. Подходяща за оформяне на красиви ретро вълни.

Повече детайли

102,00 лв

-15%

120,00 лв

Бърза поръчка
МАША ЗА РЕТРО ВЪЛНИ/РЕТРО ПРЕСА
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Козметик Лайн Ви предлага да постигнете нещо забележително – с един модерен и високотехнологичен уред Вие ще можете да получите една зашеметяваща ретро визия на прическата. Това може да стане по изключително бърз и лесен начин, като за целта е необходимо само да притежавате професионална маша за ретро вълни, оборудвана с всички приложения, необходими за прецизно и качествено оформяне на косата.

Този качествен професионален уред е толкова удобен и лесен за работа, че спокойно може да бъде използван и в домашна обстановка, от хора, които не разполагат с нужните умения и опит в оформянето на възхитителни къдрици. Той Ви дава невероятната възможност, с  него да създавате не само ретро вълни, но красиви класически къдрици.

Уредът има удобна ергономична ръкохватка, върху която са разположени бутоните за контрол над отделните функции. Там се намира и дигиталният дисплей, който Ви позволява да следите работата на машата и да въвеждате желаните от Вас опции.

Тази маша за ретро вълни и класически къдрици Ви позволява да регулирате температурата до 200˚С, като по този начин изберете най-подходящата степен на загряване, в зависимост от плътността и структурата на косата. Така се гарантира оформянето на стабилни и дълготрайни прически, без това да става за сметка на здравето и красотата на косата.

Този професионален уред разполага с надеждна защита, под формата на студен връх, даващ възможност за работа с две ръце, без изгаряне на пръстите. Освен студения връх, моделът има и стойка за термозащита на повърхностите, върху които се поставя, както и въртящ се на 360 градуса захранващ кабел, който предотвратява неговото оплитане и пречупване и дава значителна свобода на движенията.

Избирайки машата за ретро вълни, ще можете да оформяте най-красивите и дълготрайни вълни и къдрици, по изключително лесен и дори приятен начин. Този уред гарантира професионализъм, бързина и удобство както на професионалистите, така и на неопитните любители.

  • Регулируема температура до 200 градуса, с дигитален дисплей

  • Възможност за ползване като маша за ретро вълни или като маша за класически къдрици

  • Въртящ се кабел на 360 градуса

  • Развива максимална температура за 3мин.

  • Гаранция 12 месеца

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

МАША ЗА РЕТРО ВЪЛНИ/РЕТРО ПРЕСА

МАША ЗА РЕТРО ВЪЛНИ/РЕТРО ПРЕСА

Професионална ретро преса с дигитално управление. Подходяща за оформяне на красиви ретро вълни.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: