Продукти

Разгледани

Разпродажба! МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.25 Преглед отблизо

МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.25

7839

Нов

Професионална маша за коса с диаметър 25мм

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител MpHair, Italy

Повече детайли

57,60 лв

-20%

72,00 лв

Бърза поръчка
МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.25
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Всеки професионален фризьор се нуждае от качествени уреди, с които да оформя косите на своите клиенти по бърз и професионален начин, осигурявайки дълготрайност на прическите и пълна безопасност за косата.

Ние от Cosmeticline Ви даваме възможност да разполагате именно с такъв уред, предоставяйки Ви високотехнологичната маша за къдрици D.25. Тази професионална маша има всички опции, необходими за лесна и приятна употреба, които наред с нейната ергономична форма ще Ви позволят не просто да работите, а да творите уникални шедьоври.

Тази маша за къдрици е с диаметър на цилиндъра 25мм, което я прави подходяща за оформяне на коси със средна и по-голяма дължина.Нейният цилиндър има специално покритие за защита на косъма, осигуряващо пълната здравина и блясък на косата. Благодарение на това покритие косъмът запазва своята влага и еластичност, а косата е мека, красива и блестяща.

Цилиндърът на тази маша за къдрици е с бързо и равномерно нагряване, което е изключително важно за професионалистите, тъй като това им позволява да пестят от ценното си време и да пристъпят по-бързо към професионалните си задължения. На края на самия цилиндър е осигурена допълнителна защита под формата на студен връх, позволяващ работа с две ръце без изгаряне на пръстите.

Както всеки модерен професионален уред и тази маша има опция за регулиране на температурата, което дава възможност да се избере степента на нагряване според вида и структурата на косъма. По този начин няма да се увреди тънката и суха коса, а плътният и здрав косъм ще бъде качествено и дълготрайно оформен.

Моделът има светлинен индикатор, показващ работата на уреда, а също и потенциометър за плавно регулиране на градусите и поставка за термична защита, която позволява да се предпазят повърхностите, върху които машата се поставя.

Ниската консумация на електричество и въртящият се на 360 градуса захранващ кабел са само малка част от многобройните предимства на тази професионална маша за къдрици. С нея ще имате винаги впечатляващи резултати, здрава коса и изкусителни букли.

Характеристики на модела:

  • Диаметър 25мм

  • Регулиране на температурата

  • Мощност 28W

  • Въртящ се кабел на 360 градуса

  • Специално покритие за защита на косъма

  • Гаранция 12 месеца

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.25

МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.25

Професионална маша за коса с диаметър 25мм

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител MpHair, Italy

Напишете отзив