Продукти

Разгледани

Разпродажба! КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D25мм Преглед отблизо

КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D25мм

7859

Нов

Професионална керамична маша за коса.

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител MpHair, Italy

Повече детайли

57,60 лв

-20%

72,00 лв

Бърза поръчка
КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D25мм
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Козметик Лайн Ви предлага уникалната възможност да се радвате на изкусителни и ослепителни къдрици, постигнати по лесен, бърз и безопасен за косата начин. Тази керамична маша за къдрици е предназначена за професионална употреба във фризьорски салони, но лекотата на работа с нея ще Ви позволи да я използвате спокойно и в домашни условия.

Маша за къдрици D25mm е произведена от италианската компания MPHiar, съобразно всички изисквания за качество и безопасност на професионалните електрически уреди. Тя ще улесни максимално оформянето на прическите и ще съкрати значително времето, необходимо за създаването на ослепително красива визия.

Диаметърът на машата е 25мм – идеален за оформяне на къдрици със стандартна големина. Нейното специално керамично покритие осигурява антистатична защита и леко плъзгане на косата и ще предпази косъма от изгаряне и увредждане. Тази важна подробност прави машата за къдрици подходяща за обработка на сухи и тънки коси, за да бъдат те също стилизирани по професионален начин, без това да коства здравето и красотата на косата.

Моделът гаранира бързо и равномерно нагряване по цялата дължина на тръбата, като температурата може да се регулира от 100 до 200˚C, посредством потенциометър за плавно регулиране на желаните градуси, като степента на затопляне се избира в зависимост от състоянието и структурата на косата, а също и от вида на прическата.

Кабелът на този уред дава невероятна свобода на действие, тъй като има способност да се върти на 360 градуса. Това улеснява изключително много работата на фризьора, като предотвратява оплитането и начупването на захранващия кабел.

Моделът има светещ индикатор, показващ работата на уреда, както и приставка ‘’студен връх’’, позволяваща прецизна работа, без опасност от изгаряне на ръцете.

Тази маша за къдрици е изключително удобна за работа и икономична, като консумация на електричество. Изготвените с нея къдрици са винаги перфектни и дълготрайни, а косата в същото време - здрава, блестяща и предпазена от наелектризиране.

Италианско качество, удобство и високотехнологични функции от Cosmeticline и MpHair.

Характеристики:

  • Диаметър 25мм

  • Регулиране на температурата от 100 до 200 градуса

  • Мощност 28W

  • Въртящ се кабел на 360 градуса

  • Специално керамично покритие за защита на косъма

  • Гаранция 12 месеца

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D25мм

КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D25мм

Професионална керамична маша за коса.

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител MpHair, Italy

Напишете отзив