Продукти

Разгледани

Разпродажба! КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.22 Преглед отблизо

КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.22

7840

Нов

Професионална керамична маша за коса с диаметър 22мм.

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител: MpHair, Italy

Повече детайли

62,40 лв

-20%

78,00 лв

Бърза поръчка
КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.22
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Характеристики:
Регулиране на температурата от 100 до 200 градуса
Мощност 28W
Въртящ се кабел на 360 градуса
Специално керамично покритие за защита на косъма
Гаранция 12 месеца
Диаметър 22мм
За направата на зашеметяващи, изгриви къдрици вече не е необходимо да прекарвате безкрайно време във фризьорския салон или у дома, пред огледалото. Дори не е необходимо да жертавате здравето и красотата на своята коса, защото ние от Cosmeticline Ви правим неустоимо предложение.
Предлагаме Ви висококачествена и високотехнологична маша за коса на италианската марка MPHair – позната сред професионалистите, като синоним на качество и удобство по време на работа. Тя е изработена, според всички съвременни изисквания и гарантира не само изумителни прически, но и максимална защита на косата.
D.22 има керамично покритие на цилиндъра, осигуряващо антистатична защита и леко плъзгане на косата в процес на оформяне. То предотвратява наелектризирането и увреждането на косата и позволява стилизирането дори на сухи и тънки коси. Керамиката дава възможност за бързо и равномерно нагряване по цялата дължина на цилиндъра, което пести от ценното време на професионалните фризьори.
Регулируемите опции на температурата дават възможност за избор от 100 до 200˚С, в зависимост от структурата на косъма и състоянието на косата. Върху удобната ръкохватка с ергономична форма са разположени бутонът за включване/изключване, светлинен индикатор за работата на уреда и ключ за плавно регулиране на градусите.
Керамичната маша за къдрици на MPHair има множество системи за защита, сред които и студен връх, който дава възможност уредът да се използва с две ръце, без опсаност от изгаряне на пръстите. Захранващият кабел също е защитен, чрез опцията за въртене на 360 градуса, което гарантира неговата здравина и свобода на движенията на професионалиста, без неприятно оплитане и усукване на кабела по време на работа.
Макар, че тази маша е предназначена за работа във фризьорски салони, тя може с лекота да се използва и в домашни условия, където ще осигури винаги перфектни резултати, под формата на забележителни, здрави и дълготрайни къдрици.
Изберете качествената грижа за косата и винаги перфектни къдрици с Cosmeticline и MPHair.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.22

КЕРАМИЧНА МАША ЗА КЪДРИЦИ, D.22

Професионална керамична маша за коса с диаметър 22мм.

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител: MpHair, Italy

Напишете отзив