Продукти

Разгледани

Разпродажба! КЕРАМИЧНА МАША D.19 Преглед отблизо

КЕРАМИЧНА МАША D.19

7855

Нов

Професионална керамична маша за коса с диаметър 19мм.

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител MpHair, Italy

Повече детайли

57,60 лв

-20%

72,00 лв

Бърза поръчка
КЕРАМИЧНА МАША D.19
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Уредите за стилизиране на косата, произведени от италианската компания MPHair се отличават с излючително качество на изработката и пълна безопасност за косата и за този, който оперира с тях. Те създават невероятно удобство по време на работа и гарантират винаги перфектни професионални резултати.

Керамичната маша на MPHair, която ние от Cosmeticline Ви предлагаме е изработена, съобразно всички изисквания за качество и безопасност. Тя е предназначена за професионална употреба, но с лекота може да се изпозлва и в домашни условия, където винаги ще имате гарантирана ослепителна визия с къдрици, искрящи от блясък и лекота.

Машата е с диаметър 19мм и е подходяща за оформяне на къдрици със средна големина. Тя има керамично покритие с високо качество, осигуряващо анти статична защита и леко плъзгане на косата при оформяне. Керамиката гарантира и пълната защита на косата от увреждане, както и равномерното и бързо нагряване на цилиндъра по цялата му дължина. Това е от особено значение, тъй като предотвратява необходимостта от повторно третиране на едни и същи кичури коса.

Уредът има изключително удобна ергономична ръкохватка, върху която са разположени бутоните за неговото управление. Върху дръжката са позиционирани бутон за включване/изключване, светлинен индикатор за работа на уреда, както и ключът за плавен избор на температурата.

Степените на нагряване, които керамична маша D19 предлага са от 100 до 200˚С, което позволява да се избере подходящата температура, според вида и структурата на косъма, както и според моментното състояние на косата.

Безопасността по време на работа с тази иаталианска керамична маша е напълно гарантирана от осигурения студен връх, който позволява да се работи с две ръце, когато се поставя косата между нагряващия се цилиндър и щипката.

Въртящият се на 360 градуса захранващ кабел дава възможност за лекота на работа, без неприятно оплитане и пречупване, а ниската консумация на електричество ще позволи на всеки салон да изготвя безброй уникални фризури, без това да се отрази на сметките за ток. Характеристики на модела:

  • Диаметър 19мм

  • Регулиране на температурата от 100 до 200 градуса

  • Мощност 28W

  • Въртящ се кабел на 360 градуса

  • Специално керамично покритие за защита на косъма

  • Гаранция 12 месеца

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

КЕРАМИЧНА МАША D.19

КЕРАМИЧНА МАША D.19

Професионална керамична маша за коса с диаметър 19мм.

Повече информация ще намерите по-долу.

Производител MpHair, Italy

Напишете отзив