Продукти

МАНИКЮР И ПЕДИКЮР Съдържа 26 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 26 артикула
Показване на 1 - 12 от 26 артикула

Изготвянето на красив и дълготраен маникюр и педикюр е едно от основните занимания в много от салоните за красота. Качеството на изпълнението и красотата на ноктите зависят изцяло от продуктите, уредите и консумативите, с които се работи, затова ние от  Cosmeticline сме се постарали да Ви предложим само най-доброто.

При нас ще намерите най-добрите професионални инструменти за обработване на ноктите и кожичките около тях. Ние разполагаме с ножички и клещи, отличаващи се с високо качество и здравина, които ще Ви служат ежедневно във Вашата работа в продължение на години, осигурявайки еднакво прецизно рязане през цялото време.

Тук ще Ви предложим и уреди за нагряване на парафин, необходими за голям брой разкрасяващи кожата на ръцете и краката процедури. Парафиновата маска, затолена в професионален нагревател ще осигури бързина на процедурата и удоволствие по време на нейното изпълнение.

При нас ще откриете и съпътстващи консумативи за парафино-терапия, като електрически ръкавици и калцуни, за да не се налага да губите ценно време и да ги търсите другаде, а да се заемете директно с най-важното – Вашите клиенти.

Всичко, необходимо за професионалния маникюр и педикюр Ви предлагаме с изключително качество и на атрактивни цени. При нас можете да намерите най-удобния стол за педикюр, инструменти за оформяне на ноктите и обработка на кожата на краката, перманентни гел-лакове и всички останали продукти, свързани с този вид процедура.

Независимо дали практикувате отдавна или стартирате своя бизнес в сферата на маникюра, при нас ще намерите цялата гама от уреди, продукти и консумативи, с чиято помощ ще можете да предложите услуга на световно ниво.