Продукти

Лечебни козметични продукти за коса

Лечебни козметични продукти за коса Съдържа 21 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 21 артикула
Показване на 1 - 12 от 21 артикула

Тук ще намерите лечение на всеки проблем, пречещ на косата да разкрие своята здравина, красота и блясък. Тази секция на категорията грижа за косата е посветена на лечебните козметични продукти за коса, с които всеки престижен фризьорски салон трябва да разполага, за да предложи най-качествената професионална грижа за косата на своите клиенти.

Продуктите в тази категория са разработени на базата на сериозни медицински изследвания и лабораторни проучвания, водещи до създаването на напълно ефективни методи за лечение на едни от най-често срещаните проблеми на косата и скалпа. Всеки от артикулите, включени тук съдържа изцяло натурални съставки, предоставени от Био сертифицирани производители на екологично чисти растения и билки.

В подкатегория ‘’Лечебни козметични продукти за коса’’ е поместена богата гама от средства за лечение на пърхот, мазен скалп и косопад, под формата на шампоани, лосиони и серуми, всеки от които – самостоятелно или в комбинация с останалите води до забележително добри резултати и то при кратък срок на употреба. Продуктите за енергизиране и детоксикация на скалпа действат на клетъчно ниво, подобрявайки състоянието на кожата на главата в дългосрочен план.

В тази секция на каталога всеки може лесно да намери средството, което ще му помогне да излекува косата си от заболяването, което и пречи да бъде красива. Тук се намират продукти, съдържащи изцяло натурални и екологинчо чисти фитосъставки, защото това е  лечебницата на Cosmeticline, черпеща знания и опит от природата.