Продукти

Разгледани

Намалена цена! REPHAIR LOTION LIDING - ЛОСИОН ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ Преглед отблизо

REPHAIR LOTION LIDING - ЛОСИОН ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ

Нов

REPHAIR LOTION е лосион за възстановяване на силно третирани коси. Третият продукт от серията.

Повече детайли

5,61 лв

-0,99 лв

6,60 лв

Бърза поръчка
REPHAIR LOTION LIDING - ЛОСИОН ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Характеристики

Грамаж 15мл

Повече информация

Косата най-често се уврежда при обработка под въздействието на химични вещества. Едни от най-увреждащите косата химикали са основна съставка на боите за коса, къдрините, обезцветителите и някои продукти за стилизиране и фиксация на прическата.

Когато косата е вече сериозно увредена, тя губи своята сила, красота и еластичност. Тогава е време да я възстановим, като приложим интензивната, дълбоко възстановяваща терапия, която италианската компания за професионална козметика Kemon услужливо ни предоставя.

В серията за възстановяване на увредената по химичен път коса са включени четири продукта за съвместна и поетапна употреба, които се допълват перфектно и изпълняват ролята на ударна терапия за възстановяване на сухата, чуплива и накъсваща се, накъдрена или боядисана коса.

Rephair Lotion е един от четирите етапа от възстановяването на косата, включен в интензивната терапия на Kemon.  Лосионът от серията Liding Rephair служи за възстановяване на силно третирани и увредени по химичен път коси, като действа възстановяващо както в сърцевината на косъма, така и върху неговата външна обвивка.

Във всеки един от четирите продукта от серията се съдържа мощен комплекс от дълбоко хидратиращи и подхранващи косъма компоненти. Те притежават силата да достигат до сърцевината на косъма, където да доставят всичко, което му е отнето при химичната обработка, като същевременно възстановят неговата обвивка, за да го защитят от последващо увреждане и разрушаване.

Rephair Lotion се използва задължително след термо маската Thermo-rephair masque. Той, също като нея има затоплящ ефект, който улеснява проникването на активните съставки в дълбочината на косъма и подпомага тяхното активно възстановяващо действие.

Начин на употреба:

След изплакване на маската се нанася малко количество от лосиона, като се разпределя кичур по кичур от корените към върха. Оставя се да престои 5 минути и се изплаква обилно с топла или хладка вода.

Интензивната терапия за възстановяване на увредена по химичен начин коса изисква да се премине  към употребата на следващия, последен продукт от серията: Rephair spray, който възстановява и изглажда външната обвивка на косъма.

Бързо, мощно и дълбоко възстановяващо действие под формата на четири степенна терапия, връщаща силата и красотата на химически обработената коса.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

REPHAIR LOTION LIDING - ЛОСИОН ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ

REPHAIR LOTION LIDING - ЛОСИОН ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ

REPHAIR LOTION е лосион за възстановяване на силно третирани коси. Третият продукт от серията.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: