Продукти

Разгледани

Намалена цена! МАСКА ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ ThHERMO-REPHAIR MASQUE Преглед отблизо

МАСКА ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ ThHERMO-REPHAIR MASQUE

Нов

TERMO REPHAIR MASQUE е маска за коса с дълбочинно възстановяващо действие с екстракт от Бамбук и Олио от Авокадо.

Повече детайли

15,75 лв

-6,75 лв

22,50 лв

Бърза поръчка
МАСКА ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ ThHERMO-REPHAIR MASQUE
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Характеристики

Грамаж 150мл

Повече информация

В желанието си  да придадем на косата си онзи невероятен оттенък или изкусителни ефирни къдрици, я подлагаме на химическа обработка, която уврежда изцяло структурата на косъма и разрушава неговата обвивка, правейки косата суха, чуплива, накъсваща се, неподатлива на сресване и стилизиране и без никакъв блясък.

Когато косата е сериозно увредена, тя се нуждае и от сериозна възстановяваща терапия, която да и помогне да върне своята сила, жизненост и красота. Една успешна възстановяваща терапия можем да си позволим без никакви особени усилия. За целта просто трябва да се доверим на професионалната серия за увредена коса на италианската компания Kemon и да предложим на косата си това, което с лека ръка сме и отнели – нейното здраве и красота.

THERMO-REPHAIR MASQUE е термо маска за дълбочинно изграждане и възстановяване на увредения по химичен път косъм. Тя има бързо и интезивно действие и с помощта на своя загряващ ефект, позволява на активните съставки, съдържащи се в нея да проникнат до сърцевината на косъма, за да го подхранят, хидратират и заздравят интензивно.

Обогатена с екстракт от Бамбук и Олио от Авокадо, маската съдържа всички важни за косъма нутриенти, като същевременно нейната специална формула им позволява да проникнат в дълбочина и да упражнят своето регенериращо фибрите на косъма действие.

Начин на употреба:

След измиване с шампоан Rephair Shampoo подсушете внимателно косите с кърпа и нанесете маската, като я разнасяте кичур по кичур от корена към върха с леки масажни движения. След престой от 5мин. изплакнете и преминете към употребата на следващия продукт от тази серия: Rephair lotion, който притежава допълващо маската действие.

В серията за възстановяване на силно третирани и повредени по химичен път коси има общо четири продукта, които се използват един след друг, подпомагайки  и допълвайки своето действие.

Всеки един от тези продукти може да се използва и самостоятелно, в зависимост от степента на увреждане, но активното действие на серията се проявява най-пълноценно и мощно, когато се комбинират всички продукти от тази професионална серия.

Насладете се на бързия ефект от интензивното въздействие на професионалните продукти на Kemon и се радвайте на здрава, пълна с живот и блясък, дълбоко хидратирана коса.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

МАСКА ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ ThHERMO-REPHAIR MASQUE

МАСКА ЗА УВРЕДЕНИ ПО ХИМИЧЕН ПЪТ КОСИ ThHERMO-REPHAIR MASQUE

TERMO REPHAIR MASQUE е маска за коса с дълбочинно възстановяващо действие с екстракт от Бамбук и Олио от Авокадо.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: