Продукти

Козметика за увредени и изтощени коси

Козметика за увредени и изтощени коси Съдържа 10 продукта.

Показване на 1 - 10 от 10 артикула
Показване на 1 - 10 от 10 артикула

В стремежа си да направим по-красива своята коса или да постигнем зашеметяваща фризура, ние често я увреждаме и изтощаваме по начин, отнемащ за дълго нейната красота и здраве, за които трябва да се борим отново впоследствие.

Тази категория е посветена на козметика за увредени и изтощени коси, с чиято помощ третираният косъм ще бъде бързо и ефективно възстановен, а кожата на главата по-здрава, подхранена и защитена.

Продуктите, включени тук са дело на световноизвестни производители на професионална козметика за коса, създадени след задълбочени изследвания и лабораторни анализи, за да се отговори на търсенето на съвременния потребител за достъпен продукт с изключително качество.

Тук са поместени различни видове шампоани, маски, балсами, серуми и лосиони, целящи да възстановят структурата на увредения по химичен или термичен начин косъм. Всеки от тези продукти поотделно или в комбинация с останалите е напълно способен да заличи грешките, които сме допуснали при стилизирането на своята коса.

Някои от продуктите се предлагат в голяма опаковка, за да задоволят нуждите на фризьорските салони от по-голямо количество възстановяваща косата козметика, а други са в по-малка разфасовка, която може да се закупи и използва в домашния условия.

Тук увредената, третирана коса ще получи своето изцеление, за да изпълни своето предназначение - да допълва красивата визия на жената.

Доставка
Поръчай по телефона