Продукти

Козметика за употреба в салона

Козметика за употреба в салона Съдържа 58 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 58 артикула
Показване на 1 - 12 от 58 артикула

Във фризьорските салони се извършват различни манипулации и процедури, част от които увреждат структурата на косата, а други целят да подобрят значително нейното състояние. Факт е, обаче, че нито една от разкрасителните процедури не би могла да се извърши, без помощта на специална професионална козметика.

Тук всеки професионален фризьор ще намери изключително качествена козметика за употреба в салона, която ще му помогне, не само в изготвянето и стилизирането на прическите, но и във възстановяването на косата, след химична или термична обработка.

Категорията съдържа едни от най-иновативните професионални продукти за коса, създадени от водещи европейски производители на козметика. Голяма част от тях са насочени към отстраняването на конкретни проблеми с косата и скалпа, а други имат за цел да подпомогнат създаването и фиксирането на зашеметяващи прически.

Тук ще намерите подходящи шампоани, маски и балсами за всеки тип коса – предлагани в големи опаковки за професионална употреба, както и мусове, лосиони и фиксиращи лакове, които ще удължат максимално визията на прическата по един щадящ и нежен начин.

Всеки фризьор ще открие именно тук качествена професионална козметика, с чиято помощ ще възстанови, подхрани, стилизира и предпази от увреждане косата на своите клиенти, по бърз, лесен и изключително ефективен начин.