Продукти

КОЗМЕТИКА ЗА ТЯЛО Съдържа 1 продукт.

Показване на 1 - 1 от 1 артикул
Показване на 1 - 1 от 1 артикул

Тази категория е събрала най-качествената козметика за тяло, способна да се погрижи както за кожата, така и за вътреклетъчните процеси, за да подобри цялостната визия и състояние на човешкото тяло.

Тук ще откриете богата гама от продукти на германската марка Kneipp – позната по света със силата и лечебните свойства на своята изцяло натурална козметика. Сред продуктите ще срещнете стягащи, дрениращи и масажни масла, извлечени по иновативна технология, целяща да запази в голяма степен техните полезни съставки.

Антицелулитните продукти на марката се славят с изключителната си ефективност в борбата с портокаловата кожа. Те се предлагат под формата на кремове, лосиони и масла, способни да проникнат до най-дълбоките слоеве на кожата, извършвайки неинвазивен и безболезнен лимфен дренаж.

Категорията предлага продукти за душ и вана - готови не просто да почистят и хидратират кожата, но да превърнат банята в своеобразна спа терапия, въздействайки релаксиращо и освежаващо както на тялото, така и на сетивата. Сред тях особено внимание предизвикват солите за вана, добити по стара традиционна технология от дълбините на подземен извор, от който блика чиста, богата на ценни минерали морска вода.

Тук се намират най-добрите подранващи и хидратиращи кожата на тялото продукти, грижещи се еднакво успешно за здравето и красотата на човешкото тяло.