Продукти

КОЗМЕТИКА ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА

КОЗМЕТИКА ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА Съдържа 4 продукта.

Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Показване на 1 - 4 от 4 артикула

Косата губи своя здрав вид и красота поради постоянното въздействие на много увреждащи фактори, на които ежедневно я подлагаме. Това включва както стилизирането със сешоари, преси и маши, така и боядисването и неправилната употреба на козметични продукти за коса.

Косата изисква постоянни грижи, за да бъде здрава и красива и ние можем да и ги предоставим, включвайки професионалните продукти на Cosmeticline, предназначени за честа употреба.

Тъй като голяма част от козметиката за коса, която използваме ежедневно съдържа агресивни химични вещества, които допълнително увреждат структурата на косъма, е от огромно значение да променим начина, по който третираме косата си, като заменим опасните продукти със специално създадени за ежедневна употреба продукти, съдържащи внимателно подбрани и прецизно дозирани натурални съставки, способни да променят драстично състоянието на увредената коса.

Продуктите за коса на Cosmeticline за честа употреба имат свойството да въздействат на косата по изключително нежен и деликатен начин, като не само я почистват в дълбочина, но и се грижат косъмът да на изгуби от своята влага.

Тук ще намерите шампоани и балсами на базата на мляко, способни да почистят скалпа и косата по невероятно нежен и приятен начин, а също и маски от бутиковата серия на Кемон, подходящи за ежедневно подхранване и възстановяване на косъма.

Мъжете също могат лесно да открият професионална козметика, която ще им помогне в ежедневната грижа за косата, като в същото време ще спести от ценното им време. Всички продукти в тази секция на категорията ‘’Грижа за косата’’ са създадени на базата на натурални растителни компоненти, отгледани под внимателните грижи на био-сертифицирани производители и добити по начин, който не отнема от техните лечебни свойства.

Доставка
Поръчай по телефона