Продукти

КОЗМЕТИКА ЗА БОЯДИСАНИ КОСИ

КОЗМЕТИКА ЗА БОЯДИСАНИ КОСИ Съдържа 8 продукта.

Показване на 1 - 8 от 8 артикула
Показване на 1 - 8 от 8 артикула

Много често в желанието си да придадем по-красив оттенък на косата си сме склонни да я увредим, като разрушим структурата на косъма и влошим драстично нейното състояние. За щастие не е необходимо да се лишаваме от възможността да придадем на косата си цвета, който ни харесва, защото Cosmeticline ни дава възможност да се погрижим за боядисаната коса, посредством серия от професионални козметични продукти.

Серията козметика за боядисани коси включва продукти, специално насочени към възстановяване на увредения при боядисването косъм. Тук имаме възможност да открием изключително качествена професионална козметика, способна да хидратира косата в дълбочина и да върне отново нейния блясък.

Сред продуктите ще откриете шампоани, маски, лосиони и масла, които не само възвръщат здравината на боядисаната коса, но и притежават уникални пигментиращи частици, притежаващи свойството да подсилят и удължат цвета за дълъг период от време.

В серията ‘’Козметика за боядисани коси’’ ще откриете и ценното Арганово масло, познато със своята способност да подхранва и хидратира увредения по химичен път косъм, както и шампоана за елиминиране на жълтите оттенъци на изрусената коса от бутиковата серия на Кемон - Liding Care.

Уникалното при козметиката за боядисани коси на Cosmeticline e, че всички продукти съдържат изцяло натурални растителни съставки, отглеждани и добити по специален екологично чист метод. Растенията, участващи в състава на продуктите за боядисани коси са отгледани под внимателните грижи на био сертифицирани земеделски производители.

В тези козметични продукти няма добавени опасни парабени, оцветители и аромати, които да предизвикат нежелани състояния, като алергични реакции, сърбеж и раздразнения по кожата.