Продукти

Козметика с масло от Облепиха

Козметика с масло от Облепиха Съдържа 3 продукта.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула
Показване на 1 - 3 от 3 артикула

Облепихата е наричана още ‘’сибирски ананас’’, поради сходството във вкуса на дребните оранжеви плодове на растението и сочния екзотичен плод. Тя представлява многогодишен храст, произхождащ от югозападна и централна Азия, който и до днес се отглежда в Русия, Монголия, Индия, Тибет и някои части на Турция.

Маслото, добивано от плодовете на Облепиха е изключително богато на аминокиселини, протеини, фолиева киселина и е рекордьор по съдържание на витамини А, С и Е – изключително ценни помощници в борбата със сухата и увредена коса и кожа. Нейната способност да възстановява влагата в клетките на кожата и косата е причина маслото от Облепиха да бъде основна съставка на цяла серия от професионални козметични продукти.

Тази категория е посветена изцяло на козметика с масло от Облепиха, създадена в лабораториите на италианската козметична компания Ascet Srl., след дългогодишни изследвания на нейните изключителни свойства. Продуктите, включени в категорията са насочени към възстановяване на сухите и третирани по химичен път коси, както и към въстановяване на влагата в клетките на кожата.

Тук ще намерите шампоан, олио за коса и олио за тяло и лице, всеки от които - без съдържание на сулфати, натриев хлорид и други вредни за кожата и косата химични съставки, за да се възползвате максимално от лечебните способности на природата.

Доставка
Поръчай по телефона