Продукти

Козметика с Арганово Масло

Козметика с Арганово Масло Съдържа 2 продукта.

Показване на 1 - 2 от 2 артикула
Показване на 1 - 2 от 2 артикула

В тази категория са всички продукти на база и с активна съставна Арганово Масло от Био сертифицирани земеделски производители, със серификат за био произход.

Арганово масло е високоефективен продукт, който се добива от едноименното дърво. Този тип масло представлява важна съставка за множество продукти в областта на козметиката.

Какви свойства има Аргановото олио?

Аргановото масло има наистина уникални свойства, когато говорим за неговото приложение в областта на козметичните продукти като силно изразени са и неговите хидратиращи и спиращи състаряването качества. Този тип козметична съставка се използва масово в производството на редица продукти, които използваме ежедневно в своя бит – маски за коса с арганово олио, масло за коса с арган, шампоани, балсами, стилизанти за коса.

Не е изключение и присъствието на арганово олио в стилизиращите продукти, които не изискват измиване на косата след употреба, тъй като то не е прекалено мазно и може да се използва, без да се налага мокрене след това.

Продуктите с арганово масло са едни от най-популярните на пазара. “Перлата на Мароко” както наричат аргана притежава редица качества и затова е един от най-често използваните продукти в козметиката. Аргановото масло е богата на витамин Е, Омега 3 и 9 есенциални мастни киселини, което го превръща в незаменим помощник в грижата за косата и кожата. Едни от най-важните и търсени качества на аргана са спирането на състаряването на кожата, хидратирането и предаването на блясък, обем и еластичност на косъма.

Доставка
Поръчай по телефона