Продукти

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ ЗА ОБЕМ

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ ЗА ОБЕМ Съдържа 3 продукта.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула
Показване на 1 - 3 от 3 артикула

Тънката и слаба коса изпитва остра нужда от продукти, които да придадат обем и плътност на косъма. Благодарение на тези продукти всяка жена ще може да се радва на косата, за която винаги е мечтала и ще придобие самоувереност, която ще я направи шастлива и успешна.

Козметик Лайн Ви дава възможност да придадете обем на своята коса, на който да се радвате в продължение на дни, като се възползвате от професионалната серия продукти за обем, които ще придатат сила и стабилност на слабия и тънък косъм и ще премахнат слепването, като повдигнат косата от корена.

Тук ще откриете качествени шампоани на водещи италиански производители, с които косата не само ще бъде почистена в дълбочина и освежена, но и ще придобие плътността и здравината, които винаги са и липсвали.

В серията продукти за обем ще откриете уникалния балсам под формата на пяна, а също и магическата спрей-маска за обем от бутиковата серия за коса Liding Care на Cemon , с които обемът не е просто обещание, а реално съществуващ подарък, на който ще се радвате до следващото измиване на косата.

Всички продукти от серията ‘’Грижа за косата’’ на Cosmeticline са създадени на базата на изцяло натурални растителни съставки, добити по метод, който запазва техните лечебни и възстановяващи свойства. Растенията, чиито екстракти обогатяват козметичните продукти за обем са отгледани под нежните грижи на биосертифицирани производители и са предоставени с гаранция за качество и чистота, за да се радвате на чиста коса, изпълнена с обем по напълно естествен начин.

Доставка
Поръчай по телефона