Продукти

КОНСУМАТИВИ

КОНСУМАТИВИ Съдържа 19 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 19 артикула
Показване на 1 - 12 от 19 артикула

В секцията ‘’консумативи’’ на категория ‘’маникюр и педикюр’’ са включени висококачествени UV и LED гел-лакове Made in Italy, както и всички други съпътстващи продукти, необходими за отстраняване на гел-лак и основа, а също и обезмаслител за дисперсния слой и други, важни за работата на маникюрсита консумативи.

Ние от Cosmeticline  сме се постарали да Ви предложим най-добрите продукти, които ще придадат цвят и завършен облик на ръцете и стъпалата на Вашите клиенти. Продуктите, които сме подбрали за Вас ще Ви помогнат да направите най-красивия и дълготраен маникюр.

Италианските гел-лакове притежават изключително добра плътност и осигуряват дълготрайност на цвета за невероятно дълъг период от време. Това няма да остане незабелязано от Вашите клиенти и те ще бъдат спечелени, като Ваши верни последователи, разчитащи само на Вас, при всеки официален повод или за ежедневното си разкрасяване.

Продуктите за отсраняване на гел-лак и основа, които Ви предлагаме почистват без остатък всички видове UV и LED лакове, без да увреждат нокътя, като го нацепват или правят чуплив. Същото се отнася и за специалния обезмаслител, който перфектно отстранява дисперсния слой, получен при полимеризацията на UV гела. Благодарение на своята деликатна формула тези консумативи са подходящи за почистване на ноктите след оформяне с пила.

Cosmeticline Ви дава възможност да постигнете невероятни професионални резултати и винаги брилянтен ефект при изготвяне на маникюра на своите клиенти, предлагайки им не само своята компетентност и професионализъм, но и продукти и консумативи с италианско качество.